De ce se simt femeile atrase de baietii rai

De ce se simt femeile atrase de baietii rai

Multe femei aleg sa intre in relatii cu barbati-problema, asa-numitii baieti rai. De ce se intampla acest fenomen? Stiinta a gasit cateva raspunsuri pe care ne-am gandit sa le impartasim cu tine.

De ce se simt atrase femeile de baietii rai:

Femeile adora barbatii care au incredere in sine. Acesti baieti rai nu ar fi la fel de atractivi, daca nivelul lor de incredere ar fi scazut. Atitudinea arata cat de increzatori sunt barbatii-problema: conduc masini cu personalitate, au prieteni aparte, aleg mancaruri iesite din comun, se imbraca mereu potrivit etc.

Ovulatia impinge femeile catre barbatii-problema. Femeile se simte atrase de baietii rai si pentru ca e in natura lor. Stiinta a demonstrat ca atunci cand o femeie este in stadiul de ovulatie, aceasta cauta deja tatal potrivit pentru viitorul sau copil/copii. Si ce figura paterna este mai potrivita decat un barbat cu multa incredere de sine, pentru care totul pare atat de usor?! In plus, in perioada de ovulatie, femeile se simt atrase de barbatii chipesi, charismatici si rebeli.

Personalitatea baiatului rau este mai atractiva. El e prototipul caruia pare ca nu-i pasa de nimic. Nu se lasa condus de regulile generale, ci isi creeaza un set prorpiu de reguli. Si chiar daca ii place sa controleze situatia si are pareri proprii puternice, baiatul rau stie cum sa trateze o femeie, cum sa o faca sa se simta dorita, iubita.

Doamnele cauta aventura. Barbatii-problema sunt dependenti de aventura si de trairea intensa a emotiilor. Iar femeile se simt atrase de o astfel de personalitate.

Femeile se simt protejate in jurul lor. Orice femeie cauta figura masculina in preajma careia sa se simta protejata. Practic, in preajma unui barbat care emana forta si siguranta, femeia scapa de sentimentul neplacut de vulnerabilitate.

Femeile aleg barbatii atractivi in detrimentul celor manierati, prietenosi. In cadrul unui studiu, mai multe femei au avut de ales dintre barbati chipesi, frumosi si barbati manierati, dar nu prea atragatori din punct de vedere fizic. Majoritatea femeilor au ales tipul de barbat cu atribute fizice bune, in timp ce profilul dragut a fost ales in minoritate. Asa s-a ajuns la concluzia ca frumusetea fizica a unui barbat conteaza pentru o femeie. Iar majoritatea baietilor rai sunt chipesi si constientizeaza bine de tot acest atu.

Ei scot la iveala fata rea. Fetele care au o latura rebela interioara ascunsa sunt atrase cu usurinta de barbatii care pot elibera aceasta stare. De obicei, in cazul femeilor, aceasta trasatura a fost suprimata in copilarie, iar una dintre cele mai usoare metode de a scoate totul la iveala este o relatie cu un tip rebel.

Citeste si: Iubesti un barbat insurat? Iata ce trebuie sa faci in aceasta situatie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Femeile se simt instinctual mai atrase de baietii rai, adica de acei barbati ingamfati, sobri, seriosi si...
Femeia este diferita de barbat. Am auzit cu totii aceasta expresie, macar o data in viata. Ea...
Orice femeie, mai devreme sau mai tarziu, incepe sa realizeze ca imbatraneste, facand astfel tot posibilul sa...