Numerologie. Cum sa iti gasesti numerele norocoase

Numerologie. Cum sa iti gasesti numerele norocoase

Numerologia este(inca) o pseudostiinta, considerata, uneori, parte a astrologiei, care pretinde prezicerea destinelor pe baza unor numere asociate unei persoane (cum ar fi data si ora nasterii, suma cifrelor asociate literelor numelui etc). Asadar, daca crezi in puterea numerelor, te ajutam sa afli care sunt cele ce-ti poarta noroc!

Numerologie. Cum sa iti gasesti numerele norocoase:

1. Semnificatia numarului drumului vietii. Acesta este considerat cel mai important dintre numerele de baza. Ofera conturul potential al vietii, drumul pe care il vei parcurge prin viata si temele care o vor modela. Acest numar dezvaluie lectiile pe care le vei invata, provocarile cu care te vei confrunta si oportunitatile pe care le vei primi in linii mari. Este alegerea sa te abati de la invatamintele acestui numar, dar in numerologie se crede ca a urma calea oferita numarul drumului vietii duce la implinire. Orice trasatura pozitiva asociata cu acest numar se va manifesta ca abilitati si capacitati unice care te vor ajuta in toate aspectele vietii. Trasaturile negative asociate fiecarui numar vor dezvalui defectele. Altfel spus, acest numar subliniaza zonele din viata ta (interioara si exterioara) care au nevoie de atentie. Doar asa vei atinge echilibrul.

2. Calculeaza numarul drumului vietii. Vom folosi ziua de nastere 18 martie 1981. Pasi:

- luna: 3;

- ziua 18 = 1+8 = 9;

- anul 1981 = 1+9+8+1= 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1;

- aduna rezultatele: 3+9+1 = 13 = 1+3 = 4

Asadar, numarul drumului vietii pentru persoanele nascute pe 18 martie 1981 este 4. In numerologie, acesta semnifica stabilitate, fiabilitate, disciplina, daruire, precautie exagerata, incapatanare.

3. Tine cont de numerele principale. Continand o serie de semnificatii prestabilite, numerele 11, 22 si 33 sunt considerate numere principale. Atunci cand se calculeaza in numerologie, regula generala este ca luna noiembrie (11), precum si zilele a 11-a si a 22-a din orice luna, sa fie reduse la 2, 2 si, respectiv, 4. Totusi, in cazul numerelor drumului vietii si a zilelor de nastere, se face o exceptie. De exemplu, daca data de nastere de mai sus ar fi modificata in 18 noiembrie 1981, calculul numarului drumului vietii ar fi: 11+9+1 = 21 = 2+1 = 3 .

4. Nu aduna datele fara sa le reduci. In afara de datele din ziua de nastere formate din numere principale(11,22 si 33), celelalte trebuie reduse pe rand, apoi adunate. Astfel, ziua de nastere 18 martie 1981 se va calcula:

- luna 3: 3;

- ziua 18 = 1+8 = 9;

- anul 1981 = 1+9+8+1= 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1;

- adunarea finala: 3+9+1 = 13 = 1+3 = 4

5. Descopera-ti talentele si imperfectiunile. Denumit si Numarul Destinului, Numarul Expresiei evidentiaza calitatile si neajunsurile personale din aceasta lume. Daca Drumul tau de viata dezvaluie calea pe care mergi, Numarul de expresie dezvaluie caracterul pasilor tai. Din perspectiva reincarnarii, numarul drumului vietii este asemanator cu lectia pe care trebuie sa o inveti in aceasta viata. Legat de aceasta, numarul tau de expresie reflecta fiinta de baza - inclusiv istoria personala din oricare viata trecuta - pe care ai adus-o cu tine pe Pamant. Numele este folosit deoarece reprezinta caracterul innascut al sinelui, precum si ceea ce ti-a fost transmis la nastere.

6. Adauga valoarea literelor din numele tau complet de nastere,  folosind tabelul de mai jos. Similar cu calculul numarului drumului vietii, reducem valorile numarului fiecarui nume in mod individual inainte de a combina rezultatele. Sa luam numele Ion Popa:

 

- ION = 9+6+5 = 20 = 2+0 = 2

- POPA = 7+6+7+1 = 21 = 2+1 = 3

- adunam rezultatele: 2+3 = 5. Ion Popa are, asadar, numarul de expresie 5!

7. Numarul dorintei inimii. Calcularea acestui numar se bazeaza pe vocalele numelui tau. De mii de ani, multe culturi au folosit intonarea sunetelor vocale pentru a induce transa si a se ridica la stari superioare de constiinta. Deci, s-ar putea spune ca venirea in contact cu vocalele (ca sa spunem asa) ale sinelui, te va conduce catre un scop mai inalt. De asemenea, Numarul Dorintei Inimii tale (cunoscut si sub denumirea de indemnul Sufletului sau Numarul Motivatiei) te poate ajuta sa intelegi ceea ce determina adevaratul tau interior. Raspunde la intrebarea Care este cel mai profund sentiment legat de scopul meu? Aceasta se refera la ceea ce vrei sa fii in viata si la ceea ce ti-ai dori sa ai si sa realizezi. Relatiile pe care le cultivi, precum si cele pe care le eviti pot fi dezvaluite in acest numar de baza.

8. Calculeaza numarul dorintei inimii tale. Adauga valoarea numerica a vocalelor din numele tau . Folosim tot numele de mai sus, dar si tabelul clasic. Asadar, in numele Ion Popa sunt vocalele I, O, O, A:

- I +O = 9 + 6 = 15 = 1+5 = 6;

- O + A = 6 + 1 = 7;

- 6+7 = 13 = 1 + 3 = 4.

9. Numarul personalitatii. Daca vocalele ne spun despre eu-l nostru, consoanele ne arata cum se vede in exterior. Numarul personalitatii dezvaluie acele parti din tine care sunt cel mai usor de aratat celorlalti. Acesta articuleaza cum sa alegi oamenii si experientele . Acest numar arata principalele trasaturi de personalitate care sunt observate cu putin efort din partea celor din jurul tau.

10. Calculeaza numarul de personalitate, folosind consoanele din numele tau. Avem exemplul Ion Popa, deci consoanele N, P, P:

- N = 5;

- P + P = 7 +7 = 14 = 1+4 = 5;

- 5 + 5 = 10 = 1+0 = 1.

11. Semnificatia zilei de nastere. Reprezinta un dar sau un talent special care te va ajuta pe calea vietii . in numeroasele sfere ale cunostintelor si practicilor New Age (cum ar fi numerologia), nu este neobisnuit sa-i regasim pe cei care cred ca alegem cand ne nastem sau ca suntem predestinati pentru ziua respectiva. Astfel, numarul zilei de nastere are o semnificatie speciala.

12. Cum afli numarul zilei de nastere? Aceasta nu necesita calcul. Este,pur si simplu, data la care te-ai nascut. De exemplu daca te-ai nascut pe 18, numarul zilei tale de nastere este 18.

13. Intelege aspectele fundamentale ale fiecarui numar. Mai jos exista o lista de trasaturi, bune si rele, asociate fiecarui numar. Pentru informatii mai detaliate, efectuati o cautare pe google, pentru a afla mai multe despre numarul tau! Nu uita ca 11, 22 si 33 sunt numere principale.” Calitatile lui 11 sunt precum cele ale lui 2, dar amplificate; acelasi lucru este valabil si pentru 22 si 4, precum si pentru 33 si 6:

- 1 = capacitate de a fi lider, individualitate, agresivitate, incredere in sine, originalitate, nerabdare;

- 2 = echilibru, parteneriat, receptivitate, colaborare, diplomatie, rabdare;

- 3 = inovatie, creativitate, comunicare, activitate;

- 4 = stabilitate, fiabilitate, disciplina, daruire, precautie exagerata, incapatanare;

- 5 = progres, inovatie , aventura, rebeliune, oportunism;

- 6 = armonie, compasiune, grija exagerata;

- 7 = inteligenta, intuitie, spiritualitate, capacitate sporia de analiza, solitudine,aplecare catre secretomanie;

- 8 = ambitie, organizare, simt practic, succes, egoism, materialism;

- 9 = generozitate, pasiune, altruism, egoism, fragilitate;

- 11 = viziune, idealism, sensibilitate, perfectionism;

- 22 = onestitate, simt practic, calm, aplecare catre a manipula;

- 33 = mereu cu informatia la zi, element de baza in cazuri umanitare, egocentrism.

Citeste si: Teste de personalitate. Ce spune ultima cifra a anului de nastere despre tine

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Treci prin fata unei Agentii Loto si te simti deodata norocos sau doar ai auzit ca premiul...
Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai...
Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai...