Semne subtile ca o persoana nu te place

Semne subtile ca o persoana nu te place

Nu iti dai seama daca o persoana importanta te place sau nu? Solutia cea mai simpla ar fi sa o abordezi in legatura cu subiectul. Daca nu ai cum sa faci asta din varii motive, iti poti face o idee destul de clara urmarindu-i gesturile din timpul conversatiilor. Exista anumite tipare comportamentale care scot la iveala antipatia sau lipsa de placere in comunicarea cu un anumit interlocutor.

Semne subtile ca o persoana nu te place:

1. Se scarpina pe gat. Acest comportament se traduce adesea ca o nesiguranta in legatura cu ceva sau indoiala cu privire la propriile cuvinte. Altfel spus, s-ar putea sa minta in preajma ta. Desigur, acest tip de comportament poate tine si de eleganta, dar atunci cand nu este cazul, acorda-i o atentie deosebita. De asemenea, daca umerii interlocutorului se ridica spre urechi, iar gatul se ascunde cumva, inseamna ca acesta nu este de acord cu tine sau ca nu-ti spune tot adevarul.

2. Strange din buze. Acest comportament care se poate transforma destul de usor intr-un tic nu este, de asemenea, de bine. Daca persoana din fata ta face asta in timp ce vorbesti, este foarte posibil ca aceasta sa nu se simta deloc confortabil in prezenta ta. De asemenea, poate insemna si ca nu ii place subiectul sau intrebarea pe care o pui. Incearca sa schimbi tema si arunca o privire din nou catre gura sa. Mai mult decat atat, muscatul sau strangerea buzelor este o modalitate prin care un om se poate calma.

3. Pastreaza distanta. In cazul in care face un pas inapoi in timp ce vorbeste cu tine, atunci e aproape sigur ca doreste sa pastreze o anumita distanta fizica sau emotionala fata de tine. Nu vorbim despre spatiul personal – de care avem cu totii nevoie – dar poti simti cand cineva te ocoleste intentionat. Chiar si distanta fizica este un indiciu.

4. Zambeste fortat. Poti detecta un zambet fals? Acorda o atentie deosebita buzelor si ridurilor din jurul ochilor. Un zambet autentic implica toti muschii fetei. Asadar, cand cineva rade cu adevarat la gluma ta, poti vedea linii in jurul ochilor si asa-numitele riduri de expresie. Un zambet fals nu implica atat de multi muschi si pare intotdeauna incordat si fortat.

5. Nu te priveste in ochi. Lipsa contactului vizual este, de la inceput, un semn rau atunci cand vorbesti cu cineva. Ar putea insemna ca nu e interesat de conversatie, nu e atras/a de tine sau ca legatura voastra nu este atat de autentica pe cat credeai. Mai mult, s-ar putea sa te minta, deoarece evitarea contactului vizual este un semn ca ascunde ceva.

6. Pozitia picioarelor. Daca nu e foarte implicat/a in conversatie, isi va pozitiona picioarele in alta directie decat spre tine. De obicei, impreuneaza picioarele s le intoarce odata cu trunchiul. Expertii numesc aceasta pozitie negare ventrala sau, foarte simpu spus, disconfort.

7. Raspunde scurt(daca se poate, cu un cuvant). Daca de fiecare data cand pui o intrebare sau incepi o conversatie, raspunsul sau este scurt, atunci s-ar putea sa nu existe interes pentru persoana ta. Practic, nu poti determina pe cineva sa vorbeasca cu tine daca nu doreste. Raspunsurile foarte scurte formate dintr-unul maxim, 3 cuvinte releva faptul ca interlocutorul rapsunde doar din obligatie sau din politete.

8. Schimba tonul vocii. Tonul vocii spune multe despre conexiunea dintre oameni. Probabil ai observat ca, atunci cand cineva vorbeste intr-un mod rece/plat, vrea sa pastreze distanta. Acest comportament te va face aproape instant sa iti doresti acelasi lucru.

9. Pozitia manilor. Daca intelrocutorul sta la o masa si tine mainile la nivelul genunchilor, e semn destul de evident ca e incantat de conversatie. Daca, in schimb, tine mainile pe bratele scaunului/fotoliului, poate insemna ca doreste sa plece mai curand posibil, nefiind prea implicat in momentul respectiv.

Citeste si: Semne clare ca o persoana te place in secret

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Intalnirile pot fi complicate si confuze pentru multi oameni. Se pare, insa, ca multe dintre femei au...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...
Rata divorturilor a crescut semnificativ la nivel global, incepand cu 1970. Acest fenomen destul de galopant i-a...