Cum s-o determini sa faca sex cu tine

Cum s-o determini sa faca sex cu tine

Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate punctele de vedere? Atunci, trebuie sa actionezi! Sigur ca a cuceri o femeie nu presupune o stiinta exacta, insa exista anumite comportamente care le deschid  pe femei, le determina sa se simta atrase de sexul opus.

Cum sa o determini sa faca sex cu tine: 

1. Demonstreaza-i ca esti un barbat cu calitati. Daca ii arati atuurile tale, ce stii sa faci, ca esti un barbat bun, se va gandi ca e posibil sa piarda, daca te va respinge. Sigur ca nu vei etala calitati care nu exista. Asta se va intaorce rapid ca un bumerang impotriva ta!

2. Arata-i suficient interes. Comunica des cu ea, ofera-i atentie si priveste-o cu patos, chiar daca, uneori, te vede. Nu trebuie sa te holbezi ca un obsedat, ci doar sa ii arati cat de mult o placi. Fa cate putin din toate astea la inceput. Flirteaza si ii vei starni curiozitatea. Apoi, poti creste ritmul, daca observi deschidere din partea ei.

3. Nu incerca sa o dai pe spate cu ideea de prietenie. Daca incerci sa fii prietenul ei, cel mai porbabil asa vei ramane! Fa-o sa inteleaga ca o placi ca femeie. Ii poti spune inca de la primele intalniri cat e frumoase, sexy si atragatoare.

4. Apropie-te si ramai cat mai mult langa ea. Daca nu petrec I suficient timp cu ea, nu te astepta la minuni. Doar tu si ea in locuri pe care amandoi le preferati. Asta ar fi situatia ideala.

5. Invit-o in oras. Nu trebuie sa fie invitatii iesite neaparat din comun, insa e necesar sa o ivniti cat de des poti. La pranz, la cina, la un suc, la un film, oirunde poti fi alaturi de ea pentru a o complimenta.

6. Ofera-i atingeri. Atractia se materializeaza cel mai bine prin atingere. O vei excita, daca stii cum s-o atingi. E suficient sa ii pui mana usor pe brat, pe gat, pe fata. Delicatesea e importanta. Daca faci asta, e imposisibil sa nu se excite!

7. Invit-o in casa ta. Daca deja sunteti la cateva iesiri si ati reusit sa va apropiati mental si fizic suficient, e timpul sa o inviti in caminul tau. Va accepta si daca o vface, inseamna ca e gata sa ti se daruiasca! Iar daca te invita ea , nu refuza, chiar daca ti se pare ciudat!

8. Dezbraca-te accidental. Daca ati avut , deja, un preludiu si esti in erectie, prefa-te ca vrei sa schimbi hainele si lasa acea parte a corpului sa fie vazuta. Daca e langa tine, inseamna ca te admira si din punct de vedere fizic, iar penisul tau in campul sau vizual o va excita peste masura.

9. Atinge-i zonele erogene. Daca se afla langa tine si sunteti aproape dezbracati, inseamna ca vrea sa-i oferi placere. Asa ca incepi s-o atingi peste tot. Ia-o usor si nu va da inapoi!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unii il numesc sex, altii, dragoste. Indiferent cum numim fenomenul, oamenii il fac din placere si pentru...
Relatiile din zilele noastre par, in multe cazuri, extrem de nesigure, dezvoltate rapid si fara consistenta, pasibile...
Fantezii sexuale! Orice om le traieste, la un anumit nivel, mai mult sau mai putin intens. Se...