Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru VARSATOR

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru VARSATOR

O persoana aflata in zodia Varsatorului este nascuta in perioada 20 ianuarie - 18 februarie. Se spune despre acest nativ ca este sociabil si ca tine foarte mult la prieteni,  astfel ca se va bucura daca, de ziua lui, va avea casa plina si cat mai multi cunoscuti ii vor transmite urarile lor de bine.

Un varsator e caracterizat de nonconformism si extravaganta, asa ca tine cont de aceste aspecte cand ii cumperi cadoul de ziua sa.

1. Haine.  Daca ii cumperi haine, nici sa nu te uiti la cele cu croiala clasica si la culorile terne. Varsatorul vrea sa socheze prin vestimentatie, sa atraga atentia asupra unicitatii si originalitatii sale. Croielile cele mai ciudate, accesoriile neobisnuite si, mai ales, combinatiile de culori pe care nimeni altcineva nu ar indrazni sa le poarte sunt elemente reprezentative pentru stilul Varsatorului.

2. Electronica avansata.  Varsatorii iubesc inventiile tehnice si sunt atrasi de noutatile tehnologice. Un calculator performant, un telefon de ultima generatie cu functii mai ciudate sau un aparat foto futurist ar putea reprezenta cadourile perfecte.

3. Astrologie. Un medalion cu simbolul zodiei sale sau diferite obiecte incrustate cu semne astrologice ar fi un daruri minunate pentru acest nativ.

4. Cinematografie. Varsatorii sunt mari admiratori ai celei de-a sapte arte, deci poti oricand sa ii inviti la film sau sa le faci cadou o serie de dvd-uri de colectie.

5. Obiecte de arta. Un tablou suprarealist sau o pictura expresionista sunt cadouri de neuitat pentru un Varsator.

6. Dragoste. Varsatorii sunt romantici, dar nu vor dovezi clasice de iubire. Compune-i o poezie amuzanta sau ceva liric si o sa il dai pe spate. De asemenea, nonconformismul te poate ajuta sa fii mai curajos cu darurile. Jucariile erotice, spre exemplu, nu vor soca deloc un Varsator :)

Acestea sunt doar cateva exemple de cadouri potrivite pentru Varsator. Imaginatia sa ai, ca daruri pentru acesti nativi gasesti fara doar si poate. Nu uita esentialul: cadoul sa nu fie prea clasic, prea din tipare, prea...plictisitor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O persoana aflata in zodia Capricornului este nascuta in perioada 21 decembrie - 19 ianuarie. Se spune...
Persoanele aflate in zodia Varsator sunt nascute in perioada 20 ianuarie – 18 februarie. Acest nativ este...
O persoana aflata in zodia Scorpion este nascuta in perioada 23 octombrie - 21 noiembrie. E caracterizata...