Zodii. Cum sa alegi CADOUL perfect pentru SCORPION

Zodii. Cum sa alegi CADOUL perfect pentru SCORPION

O persoana aflata in zodia Scorpion este nascuta in perioada 23 octombrie - 21 noiembrie. E caracterizata prin pasiune, fermitate, seriozitate, calm si loialitate. Asadar, vorbim despre o persoana care nu se lasa pana nu incheie cu brio ceea ce si-a propus.

Cadouri pentru femeia Scorpion:

- daruri intelectuale - carti de psihologie, sexualitate, romane politiste; manuale de afaceri si strategie, ce o vor ajuta sa se descurce fara cusur la birou.

- cadouri pentru dezvoltata sa pasiune oculta - carti de tarot, chiromantie, astrologie, o statuie cu Buddha.

- cadouri utile - femeia-scorpion traieste periculos, asa ca va aprecia un set frumos decorat de cutite de bucatarie.

- cadourile de lux - daca ai potential financiar, ii poti achizitiona o masina de mare viteza sau o motocicleta.

- cadouri sexuale - jucariile erotice vor completa preludiul pe care i-l oferi in dar. Nici lenjeria intima nu va fi de neglijat. Ai, totusi, grija, sa iei marimea potrivita. Altfel, ii vei strica sarbatoarea.Si nu uita: e perversa, in sensul bun al cuvantului, asa ca in noaptea cu pricina, ai putea sa inviti o prietena comuna in asternuturi. Sansele sa ii surada ideea sunt mari spre foarte mari. Depinde cum pui problema...

Cadouri pentru barbatul Scorpion:

- cadouri invaluite in mister- il atrag cadourile misterioase, ideea de necunoscut, intrigandu-l si satisfacandu-i intelectul. Va aprecia: DVD-uri cu filme politiste, thriller, de groaza, documentare despre calaminati naturale, analize asupra efectelor diverselor substante asupra organismului uman( droguri, alcool) si cam tot ce tine de extrem, de provocare.

- cadouri sexuale - ca si femeia din aceasta zodie, barbatul Scorpion pune mare pret pe sex. Va aprecia: carti de specialitate despre diverse tehnici si chiar istorii ale sexualitatii in diverse perioade istorice, comportamentul sexual uman sau tactici ale ritualului de imperechere la diferite specii de animale.

- haine - prefera hainele din piele

- utile - camera cu zoom puternic, binoclu, agenda din piele.

- diverse - carti SF, de vrajitorie, poezie simbolistica, tabla de sah.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astrele vor crea, in 2018, din pacate, anumite dificultati pentru trei dintre nativii Zodiacului! Acestia vor trebui...
Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....
O persoana aflata in zodia Varsatorului este nascuta in perioada 20 ianuarie - 18 februarie. Se spune...