Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta, cartofii se scobesc la mijloc si se umple cu carne macra, orez, verdeata si ceapa.
Pentru aceasta reteta, cartofii se scobesc la mijloc si se umple cu carne macra, orez, verdeata si ceapa.
Ingrediente:
- 12 cartofi mijlocii,
- 500 g carne macra,
- o felie de paine,
- o ceapa mica,
- 2 linguri de orez,
- o lingurita de marar tocat,
- sare.
Pentru sos:
- 2 linguri de untura,
- o ceapa mica,
- o lingurita de faina,
- 4 rosii,
- sare.
Mod de preparare:
Se da carnea si o felie de paine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat.
Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii.
Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea.
Se curata cartofii, se scobesc si se pregatesc la fel ca dovleceii. Se umplu cu tocatura.
Se prajesc apoi pe toate partile in untura.
Se face un sos cu o ceapa taiata si ingalbenita in untura, putina faina si apa.
Se pun rosiile taiate bucati. Se dau la cuptor sa fiarba inabusit.
Cand sunt gata, se adauga smantana sau se serveste separat in sosiera.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.