Cum poti crea o prezentare utilizand Microsoft PowerPoint?

Cum poti crea o prezentare utilizand Microsoft PowerPoint?

Slideshow-urile sunt o modalitate foarte buna de a crea prezentari pentru clasa sau colegii dvs.

Cu ajutorul slideshow-urilor, puteti sa va axati pe cartonasele cu informatii si sa va concentrati sa iasa o prezentare buna. Este, de asemenea, un alt mod de a capta atentia publicului si de ai impiedica sa se concentreze prea mult pe luarea de notite in loc sa asculte si sa savureze prezentarea. Mai jos sunt pasii pentru a face o prezentare slideshow folosind Microsoft PowerPoint.

- Deschideti Microsoft PowerPoint. Puteti gasi acest lucru in Programs, sub Microsoft Office.

- Faceti click pe File si selectati New. Vi se va da mai multe optiuni: o prezentare necompletata, sabloane de design disponibile, si prezentari existente. Daca sunteti incepator si doriti sa creati un slideshow intr-un mod mai simplu posibil, alegeti un sablon de design disponibil, care este adecvat pentru subiect. In acest fel nu trebuie sa va faceti griji cu privire la punerea imaginii de fundal si crearea de casete de text.

- Tastati titlul de prezentare in caseta de text care spune, "Click to add title". Aceasta este ca pagina de coperta a unei carti, astfel incat sa puteti include subtitrari, date sau numele pe primul slide.

- Cand ati terminat cu primul slide, se adauga un alt slide. Puteti face acest lucru facand click pe fila Insert si selectati "New Slide". Acum exista o multime de optiuni pentru aceste noi slide-uri. Puteti alege sa-si pastreze acelasi design si layout ca primul, sau il puteti schimba pentru a se potrivi cu datele pe care aveti de gand sa le prezentati. Puteti alege intre text si aspecte de continut. Exista, de asemenea aspecte care combina textului si continutul. Aspectul slide-ului urmatoar va depinde de datele pe care le veti prezenta.

- Faceti prezentarea slideshow prin adaugarea de animatii la slide-uri. Pentru a face acest lucru, mergeti la fila Slide Show. Puteti selecta Animation Schemes sau Custom Animation. Puteti anima cum apare textul si continutul si din ce directie. Puteti vedea cum arata slide-ul animat prin bifarea Auto-Preview si faceti click pe Play.

- Dupa adaugarea de animatii la slide-urile individuale, treceti la personalizarea tranzitiei slide-ului. Doar mergeti la fila Slide Show si selectati Slide Transition. Veti fi capabil de a stabili modul in care apare silde-ul si cat de repede va fi tranzitia. Puteti adauga, de asemenea, un efect de sunet la tranzitia slide-ului, daca doriti acest lucru.

- Urmatorul lucru pe care trebuie sa il setati, iar acest lucru este important, este functia Slide Advance. Acest lucru este, de asemenea, parte din personalizarea Slide-ului de tranzitie. Aveti doar doua optiuni aici. Fie sa aiba slide-ul avansul de la click de mouse fie ca slide-ul sa apara dupa o anumita perioada de timp. Daca nu sunteti sigur cat de mult timp v-ar lua pentru a discuta despre fiecare slide in timpul prezentarii, este mai bine sa setati Slide Advance la click de mouse.

- Uitati-va la prezentarea dvs. prin selectarea filei Slide Show si faceti click pe View Show. Tasta de acces rapid pentru acest lucru este F5. In timp ce va uitati, verificati erorile de ortografie si altele asemenea.

- Nu uitati sa salvati slideshow-ul.

Aveti acum o prezentare slideshow Microsoft. Mult noroc!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

PowerPoint este un instrument eficient, care poate imbunatati prezentarile. In afara de a va ajuta sa organizati...
In scopuri de arta si/sau instruire, multi oameni folosesc acum slideshow-uri. Slideshow-urile sunt prezentari de imagini alese...
Microsoft a lansat de ceva vreme Insider Preview pentru telefonele mobile. Unii utilizatori si-au creat cont in...