Cum sa adaugi sau sa incarci muzica la o prezentare PowerPoint?

Cum sa adaugi sau sa incarci muzica la o prezentare PowerPoint?

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt pasii pentru a adauga muzica la o prezentare PowerPoint.

1

Aveti pregatit fisierul cu muzica la indemana.
Aveti muzica pregatita, fie ca. Wav (forma audio) sau (MPEG-1Audio Later 3) format mp3.

2

Deschideti o prezentare existenta sau creati una.
Daca aveti deja o prezentare existenta, deschideti-o intr-unul din urmatoarele moduri:

- Deschideti fisierul prin dublu click pe pictograma sa din folderul in care l-ati salvat.
- Lansati PowerPoint si din bara de Menu, apasati "File" si apoi "Open".
- Lansati PowerPoint si din bara de instrumente Standard, apasati icoana care are imaginea unui folder pentru a extrage caseta de dialog  "Open".
- Lansati PowerPoint si apasand "CTRL" si tasta "O" simultan pe tastatura pentru a trage in sus caseta de dialog "Open".
Daca nu aveti o prezentare gata, creati una mai intai si apoi, dupa care, continuati cu pasul urmator.

3

Adaugati fisierul cu muzica in prezentare.
Mergeti la slide-ul in care doriti o muzica specifica si de pe bara de meniu, apasati "Insert" pentru a extinde Insert menu. Deplasati mouse-ul pe "Movies and Sounds", pentru a extinde sub meniul apoi selectati "Sound from file" din optiunile de date pentru a deschide caseta de dialog "Insert Sound". Localizati fisierul de muzica pe care doriti sa il includeti in prezentare si faceti dublu click pe el. Un mesaj va aparea spunand: "How do you want the sound to start in the slide show?". Alegeti daca doriti ca sunetul sa inceapa "Automatically" sau "When Clicked" apasand pe butoanele respective. Muzica va reda acum pe acest slide specific in care ati plasat-o. Daca doriti ca acest fisier de muzica sa fie redat pe mai multe slide-uri, faceti pasul urmator.

4

Utilizati Custom Animation, in scopul de a reda fisierul de muzica pe mai multe slide-uri.
Pe bara de meniu, faceti click pe "Slide Show" si apoi apasati "Custom Animation" pentru a trage in sus panoul Custom Animation sau fereastra. Urmatorul pas va depinde extrem de versiunea de PowerPoint pe care o utilizati.

- Daca utilizati versiunea de PowerPoint 9.0 sau mai mica (Office 2000 si precursorul sau), asta este ceea ce trebuie sa faceti: pe fereastra Custom Animation, apasati pe fila pentru "Settings multimedia", selectati langa " Play using animation order". Selectati butonul radio de langa "Continue slide show" si "After (number) slides". Puneti un anumit numar de slide-uri pe care doriti sa le redea fisierul audio.
- Daca utilizati versiunea de PowerPoint 10 sau mai mare (Office XP si succesorul sau), asta este ceea ce trebuie sa faceti: cu ajutorul mouse-ul, faceti click dreapta pe fisierul media si apasati "Options Effect", pentru a va aduce in caseta de dialog "Play Sound". Apasati fila pentru "Effect". Alegeti butonul radio de langa "From beginning" sub "Start Playing" si "After (number) slides" sub "Stop Playing". Introduceti numarul specific de slide-uri pe care doriti sa le redea fisierul audio.

Asigurati-va ca salvati prezentarea dupa adaugarea de muzica la ea.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului...
Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la...
Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod. Iata cum...