Cum sa eliberezi spatiu pe hard disk

Cum sa eliberezi spatiu pe hard disk

Hard disk-ul se umple, de multe ori, cand ti-e lumea mai draga? Nu e o problema. Ai solutii la indemana!Azi, te invatam cum poti elibera spatiu de pe hard disk, rapid si fara batai de cap.

Cum sa eliberezi spatiul de pe hard disk. Simplu si rapid.

- ruleaza Disk Cleanup - apasa pe butonul de Start si tasteaza cleanup sau da click dreapta pe partitia cu probleme, accesand meniul Properties si Disk Cleanup din sectiunea General.

- asteapta cateva secunde pana este scanat hard disk-ul si apasa Ok.

- daca nu s-a rezolvat complet problema, apasa in aceeasi fereastra de Disk Cleanup pe butonul din stanga jos marcat Clean up system files.

- in noua fereastra, pe pagina de meniu marcata More options apasa pe Clean-up in partea de jos, pentru a sterge toate punctele de restaurare create de catre Windows in mod automat, cu exceptia celui mai recent dintre ele.

- sterge programele inutile sau jocurile pe care nu le-ai mai rulat , utilizand Programs and Features din Control Panel.

- poti ajunge in aceeasi fereastra tastatand Uninstalt Programs dupa ce ai dat click pe Start.

- in cazul Windows 10, gasesti optiuni similare in PC Settings, sectiunea System, in Apps & Features. Fa click pe programul de care nu mai ai nevoie si apasa pe Uninstall.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cum puteti verifica spatiul de stocare disponibil de pe un Hard Disk: 1. In Windows:...
- Verificati daca nu aveti virusi in computer. Acestia pot fi foarte daunatori, daca nu scapati de...
In primul rand, ce inseamna defragmentarea? Defragmentarea presupune rearanjarea datelor fragmentate de pe hard disk, in asa...