Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sosul de rom este un sos delicios care se poate servi atat cu budincile dulci cat si alaturi de fructe sau inghetata.
Sosul de rom este un sos delicios care se poate servi atat cu budincile dulci cat si alaturi de fructe sau inghetata.
Ingrediente:
- 3 galbenusuri,
- 100 g zahar,
- o lingurita fecula,
- 2 cesti lapte,
- 2 linguri rom.
Mod de preparare:
Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula inmuiata in putina apa rece, bine de tot, pana se albesc si se fac ca o crema.
Se adauga laptele fierbinte, cate putin, amestecand mereu pe marginea aragazului, pana se mai leaga.
Dupa ce s-a dat la o parte, se adauga romul.
Acest sos poate aromatiza de asemenea prajiturile si torturile.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.