Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place fasolea uscata, puteti incerca si o supa de linte.
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place fasolea uscata, puteti incerca si o supa de linte.
Ingrediente:
- 4 litri apa,
- 300 g linte,
- o ceapa,
- 2 - 3 catei de usturoi,
- o crenguta de cimbru,
- o lingura unt sau ulei,
- o lingura faina.
Mod de preparare:
Se alege lintea, se spala si se pune sa stea in apa de seara pana a doua zi.
Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru.
Se lasa sa fiarba incet; sarea se pune numai la sfarsit cand lintea este fiarta, altfel ramane tare.
Se face un rantas dintr-o lingura de faina cu putin ulei sau unt, se amesteca cu supa, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.