Ciorba de cartofi si fasole verde

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara similar cu ciorba de fasole verde, cu diferenta ca jumatate din cantitatea de fasole este inlocuita cu cartofi.

Mod de preparare:

##STEP##

Se fierb intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul si o ceapa. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga fasolea grasa taiata in bucati si la urma cartofii curatati, taiati in cuburi, si sare. ##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa fiarba pana incep cartofii sa se sfarame. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga frunze de patrunjel si de marar taiate fin si borsul fiert separat si strecurat. ##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa mai dea un clocot. ##END STEP##

##STEP##

Se scoate morcovul si patrunjelul si se serveste simpla sau dreasa cu ou si cu smantana. ##END STEP##