Aceasta este o minunata supa crema de rosii, plina de savoare, care este suficienta pentru patru persoane.
Ingrediente
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei de masline
- 395g de rosii cuburi conservate
- ½ lingura zahar extrafin
- 200 ml supa de legume
- 1 frunza de dafin
- 1 lingura branza Mascarpone
- 1 mana de frunze proaspete de busuioc
- sare si piper
- 2 linguri de smantana.
Mod de preparare:
##STEP##
Decojiti si maruntiti ceapa. ##END STEP##
##STEP##
Caliti ceapa intr-o cratita, in ulei de masline, pana se inmoaie. ##END STEP##
##STEP##
Adaugati cuburile de rosii, zaharul si supa. ##END STEP##
##STEP##
Adaugati frunza de dafin si lasati totul sa fiarba timp de 15 minute. ##END STEP##
##STEP##
Luati cratita de pe foc si adaugati branza Mascarpone si frunzele de busuioc. ##END STEP##
##STEP##
Turnati supa intr-un blender si amestecati pana devine catifelata. ##END STEP##
##STEP##
Gustati supa si asezonati-o cu sare si piper. ##END STEP##
##STEP##
Puneti supa in boluri si serviti-o cu un strop de smantana. ##END STEP##
Atentie!
- Aveti grija cand utilizati plita.
- Asigurati-va ca ati pus capacul cand mixati supa in blender.
- Folositi cu atentie cutitul, atunci cand taiati ceapa.
- Aveti grija sa nu va frigeti atunci cand gustati supa prea ierbinte.
Ustensile necesare:
- 1 cratita
- 1 tocator
- 1 cutit
- 1 blender
- boluri pentru supa