Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supele creme, numite si consomeuri se prepara dintr-o serie de legume.
Supele creme, numite si consomeuri se prepara dintr-o serie de legume.
Noi va propunem un consomme cu piure de cartofi.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- 750 g cartofi,
- o ceapa,
- un galbenus,
- o lingura smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierb intr-o oala cu apa cartofii curatati si taiati bucatele, cu ceapa si sare.
Se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora.
Se incearca daca sunt fierti.
Se trec prin sita cat sunt inca fierbinti.
Se subtiaza cu zeama lor si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Se bate un galbenus cu o lingura buna de smantana.
Se amesteca incet cu spuma.
Se adauga o bucatica de unt proaspat si frunze de patrunjel taiate fin.
Mod de servire:
Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.