Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ca alternativa la galustele de gris sau orez exista varianta cu carne.
Ca alternativa la galustele de gris sau orez exista varianta cu carne.
Este vorba despre supa cu galuste din ficat. Iata cum se fac aceste galuste care pot fi un adaos delicios la supa obisnuita de zarzavat.
Ingrediente galuste:
- 125 grame ficat,
- o lingura de unt proaspat,
- 2 oua,
- o lingura de pesmet,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata de vine si de piele ficatul si se trece prin masina de tocat.
Separat se freaca cu oule pana se fac ca o crema.
Se pune sare si putin piper si se amesteca cu ficatul.
Se adauga pesmetul cernut.
Se ia cu lingurita din compozitie si se fac mici galuste, care se fierb in apa clocotita, cu sare, ½ de ora, pe foc potrivit.
Cand sunt gata, se scoate cu lingura de spumuit, se scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.