Cum sa faci supa vanatoreasca

Azi iti prezentam o supa simpla, dar speciala. Ne referim la supa vanatoreasca pe care orice membru al familiei tale o va aprecia; chiar si cei care nu au ca pasiune vanatul. Un deliciu care nu-ti va lua prea mult timp. Vorba aia, la vanatoare nu stai sa prepari mancare dupa retete prea complicate!

Supa vanatoreasca. Ingrediente:

- 150 grame de carne la alegere(pui, porc sau chiar carne de vanat, daca ti-e la indemana);

- un cartof;

- un morcov;

- o ceapa;

- o rosie;

- 2 catei de usturoi;

- sare, dupa gust;

- piper negru macinat, dupa gust;

- marar, dupa gust;

- patrunjel, dupa gust;

- seminte de susan, dupa gust.

Supa vanatoreasca. Mod de preparare:

- taie carnea in bucati medii(4-5 cm);

- decojeste cartoful, morocvul si ceapa;

- taie cartoful, morcovul si ceapa in cubulete sau fasii;

- pune o tigaie cu putin ulei pe foc;

- pune si un ceaun cu apa pe alt ochi;

- muta carnea in tigaie si prajeste-o pana se rumeneste putin;

- transfera carnea in ceaun;

- prajeste cartofii pana se rumesc in tigaia in care ai rumenit si carnea;

- adauga cartofii in ceaun;

- rumeneste putin morcovul si ceapa tot in tigaie, apoi adauga-le in ceaunul cu celelalte ingrediente;

- lasa supa la fiert putin;

- sareaza supa si adauga rosiile taiate in bucati potrivite, usturoiul maruntit, verdeata tocata si semintele de susan;

- opreste focul imediat ce carnea e gatita;

- supa iti va oferi o senzatie de satietate, mai ales in combinatie cu painea preferata(recomandam paine cu seminte coapta)

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Friptura vanatoreasca