5 retete de ciorbe: perisoare, burta, vacuta, radauteana si fasole

Fie ca e vorba de ciorba de perisoare, ciorba de burta sau ciorba de fasole, ciorba este nelipsita de pe masa romanilor! Mai jos va oferim 5 retete delicioase din fiecare tip de ciorba!

Ciorba de burta
Inclusa in majoritatea meniurilor de restaurant, ciorba de burta se prepara usor, mai ales daca luati din comert ciorba prefiarta, gata portionata. In acest caz, se urmeaza instructiunile de pe pachetul cumparat. Pentru metoda clasica de pregatire a ciorbei de burta, gospodinele pot folosi urmatoarea reteta: Ingrediente: - 4 litriapa, - 1 kg burta - 1 picior de vitel sau de vaca - zarzavat de supa - 2 foi de... Mai mult »
Ciorba de perisoare
Inclusa chiar si in meniul copiilor care au implinit 10 luni, ciorba de perisoare este printre cele mai apreciate preparate traditionale romanesti. Ea se poate prepara din carne de vita, de porc sau de pasare, dupa preferinte. Si pentru ca perisoarele sa nu iasa fade, in caz ca folositi carne fara pic de grasime, adaugati o lingura de ulei in compozitie. Ingrediente: - 2 litri apa - 1 litru bors ... Mai mult »
Ciorba de fasole boabe
De post sau cu afumatura, ciorba de fasole boabe trebuie inclusa in meniu daca doriti sa beneficiati de proprietatile gustative si nutritive ale acestei legume. Boabele de fasole sunt bogate in proteine, fibre si pe deasupra sunt sarace din punct de vedere caloric. Iata o reteta de vara simpla si economica pe care o puteti prepara vinerea sau in alte zile de post de peste anIngredientele necesare le gasiti mai... Mai mult »
Cum sa prepari ciorba RADAUTEANA
Ciorba radauteana este gustoasa, sanatoasa, mai usoara decat ciorba de burta si foarte usor de preparat. Ingrediente: - piept de pui(4 bucati;) - 3 cartofi; - o telina potrivita; - 5 morcovi; - 2 radacini de pastarnac; - 1 capatana de usturoi; - 1 ceapa rosie; - 1 lamaie; - 2 ardei grasi rosii; - 400 grame de smantana(15% grasime); - 3 oua; - frunze de patrunjel; - frunze de... Mai mult »
Ciorba taraneasca de vita
Preparata din carne de vita sau porc mai grasa, ciorba taraneasca este o reteta traditionala foarte apreciata de romani. Deoarece carnea de vita fierbe mai greu, timpul total de preparare pentru aceasta ciorba taraneasca este de aproximativ 2 ore. Ingrediente ciorba taraneasca de vita: - 3 litri apa - Un litru bors - Un kg carne de vita - O ceapa - Un morcov - Un patrunjel - ½ telina ... Mai mult »

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

De Craciun si de Revelion multi oameni au tendinta sa consume alcool peste masura. Fie ca bei...
Inclusa in majoritatea meniurilor de restaurant, ciorba de burta se prepara usor, mai ales daca luati din...
Ciorba radauteana este gustoasa, sanatoasa, mai usoara decat ciorba de burta si foarte usor de preparat. Ingrediente: ...