Ce gadgeturi poti darui de Craciun

Ce gadgeturi poti darui de Craciun

Un gadget poate fi impachetat frumos si pus sub brad pentru persoana draga. Ai de unde alege, deoarece anul ce tocmai se incheie a venit cu numeroase lansari in domeniul tehnologiei. Noi iti facem cateva propuneri care cu siguranta vor impresiona.

Gadgeturile nu mai reprezinta o categorie separata in oferta de cadouri, unele dintre ele fiind destinate chiar si celor mai putin familiarizati cu tehnologia, dar care au nevoie de solutii ce le pot face viata mai usoara.

Iti prezentam cateva dintre cele mai interesante gadgeturi pe care ai putea sa le asezi sub bradul de Craciun:

- noul iPhone X sau Samsung Galaxy Note 8.

- casti VR, pentru calatoriile in lumea virtuala. Ai putea icnerca mai multe modele dintre care amintim SonyPlaystation VR, HTC Vive, Samsung Gear VR si Oculus Rift, echipamentul care a devenit sinonim cu realitatea virtuala.

- IQOS - este un dispozitiv electronic care incalzeste tutunul fara sa il arda, eliminand astfel fumul, scrumul si mirosul neplacut. Un cadou excelent atat pentru pasionatii de tehnologie, ci si pentru fumatori dornici de schimbare.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X. Totul despre noile telefoane Apple

- Heroic Tracker este o aplicatie ce poate fi atasata oricarui obiect pe care l-a putea rataci oricand( chei, portofel etc). Legata de acest dispozitiv, Heroic Tracker va localiza unde s-a aflat respectivul obiect ultima data.

- camera Samsung Gear 360 - aceasta surprinde orice panorama in fotografii sau filme cu unghiul de 360 grade.

- ceas smart - acestea ceasuri sunt disponibile in multe variante.

- bratara fitness - monitorizeaza activitatea fizica si performantele.

- sistem GPS pentru bicicleta - un dar numai bun pentru amatorii de calatorii mai lungi, pe doua roti. Dispozitivul poate fi atasat cadrului de la bicicleta si functioneaza printr-o aplicatie disponibila pe Android si iOS.

Atentie! Hackerii pregatesc atacuri majore pentru 2018

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gadget-urile ne fac viata mai confortabila, dar ne pot crea si o multime de probleme. Iata cateva...
Marcile de top din lumea electronicii sunt in permanenta haituite de fabricantii neautorizati, cei care reusesc, de...
Calatoriile in scop de serviciu sunt constructive si pe alocuri distractive. O calatorie implica asimilarea de noutati,...