Cum se fac selfie-urile reusite

Cum se fac selfie-urile reusite

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Toata lumea face selfie-uri in ziua de azi, de la presedinti, la vedete de cinema, pana la oamenii de rand. Insa, pentru a face niste selfie-uri reusite nu este suficient doar sa va pozati.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Prindeti un unghi adecvat. Nu faceti o simpla poza frontala, ci incercati sa va puneti trasaturile in valoare, miscandu-va capul intr-o parte ( stanga sau dreapta) pentru a fi mai fotogenici. Daca tineti aparatul putin de-asupra capului, ochii vor parea mai mari si veti evita ca anumite imperfectiuni ale fetei sa iasa in evidenta.

Aratati-va schimbarile de look. Faceti-va un selfie dupa ce v-ati facut o noua coafura sau o pereche noua de cercei.

Concentrati-va pe un singur element al fetei, daca doriti sa faceti un selfie apropiat, punand in penumbra celelalte trasaturi.

Adoptati o expresie interesanta. Daca zambiti, cu siguranta selfie-ul nu va da gres, insa daca sunteti mai seriosi din fire, o figura relaxata va fi cheia succesului pozelor.

Faceti o poza din cap pana in picioare, daca doriti sa aratati o noua tinuta vestimentara sau cat de mult ati slabit. Va trebui sa stati in fata unei oglinzi, pentru a prinde intregul corp. In acest caz fata nu va mai fi in centrul atentiei.

Adoptati un look natural. Incercati sa nu purtati machiaj, atunci cand va faceti un selfie, pentru a arata lumii adevarata voastra frumusete.

Daca doriti sa pozati o noua pereche de pantofi, fixati unghiul camerei astfel ca picioarele sa va para slabe si sexy.

Evitati selfie-urile demodate, cum ar fi cele cu buzele tuguiate, cele facute in timpul exercitiilor fizice, pozele in pat sau cele in care personajele se prefac ca sunt luate prin surprindere.

Acordati atentie sporita luminii. O poza reusita are la baza o sursa de lumina buna. Lumina naturala este cheia reusitei unui selfie, asadar incercati sa-l faceti langa fereastra sau in aer liber.

Folositi camera din spatele telefonului. Multe mobile au doua camere, una in spate si una in fata. In loc s-o folositi pe cea din fata, faceti selfie-urile cu camera din spate, deoarece aceasta din urma face poze cu o rezolutie mai mare decat cea din fata, care face selfie-uri neclare.

Nu folositi oglinda atunci cand faceti selfie-uri, deoarece poza va iesi invers, vi se va vedea aparatul foto si selfie-ul va parea ciudat, poate chiar distorsionat, din cauza reflexiei neclare a oglinzii.

Alegeti un fundal potrivit pentru selfie. Cele mai bune poze de acest fel nu contin doar chipuri, ci si fundaluri interesante. Chiar daca doriti sa faceti un selfie in interior sau in exterior, verificati mai intai ce aveti in fundal si pozitionati-va in fata decorului pe care doriti ca oamenii sa-l vada.

Aveti grija la factorii ce va pot strica selfie-ul, cum ar fi fratii mai mici sau animalele de companie.

Faceti un selfie de grup. Conditia principala pentru ca o poza sa fie selfie este aceea sa apareti in ea, insa nimeni nu spune ca trebuie sa fiti singuri. Faceti-va selfie-uri cu prietenii sau familia, pentru a va distra si a va crea amintiri minunate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Selfie-ul perfect nu exis...Ba da! Selfie-ul fara greseala este posibil. Trebuie sa tii cont doar de cateva...
Desi pot parea complicate, capturile de ecran pe un MacBook sunt foarte usor de facut. Iata 5...
O camera web instalata intr-un calculator poate avea diferite intrebuintari. Aceasta poate fi folosita pentru videoconferinte, pe...