Cum sa cureti castile AirPods

Cum sa cureti castile AirPods

In viata omului modern exista tot felul de gadgeturi pe care, cel mai probabil, nu le curata atat de mult pe cat ar trebui. Laptop, telefon, smart tv – doar cateva dintre dispozitivele pe care le atingem frecvent in fiecare zi. Daca vrem sa ramanem sanatosi, ar trebui sa le dezinfectam macar la cateva zile! Chiar si cei mai mici membri ai arsenalului nostru tehnologic au nevoie de curatare. Ne referim evident la AirPods-uri!

Daca un iPhone se poate curata cu lejeritate, nu acelasi lucru se poate spune si despre AirPods-uri! Cu colturi minuscule si difuzoare cu plasa, AirPods-urile pot strange murdarie si germeni peste masura, iar curatarea nu e chiar facila! Exista, din fericire, cateva modalitati de a le dezinfecta/curata acasa.

Cum sa dezinfectezi la exterior AirPods-urile. Servetelele cu alcool izopropilic in concentratie de 70% sunt cea mai buna varinata pentru a sterge, cu usurinta, exteriorul AirPods-urilor(nu si difuzorul cu plasa!)

Cum sa cureti castile AirPods. Foloseste o carpa moale care nu produce scame. Umezeste carpita usor in apa si sterge castile. Nu le folosi pana nu se usuca complet. Dupa uscare, pune-le inapoi in carcasa de incarcare. Fa tot posibilul pentru a evita sa introduci umezeala in difuzorul cu plasa! Daca trebuie sa cureti carcasa, foloseste aceeasi carpa utilizata la casti, dar inmuiata usor in alcool izopropilic. Evita sa introduci lichid in porturi!

Cum sa cureti difuzoarele AirPods. Nu folosi obiecte ascutite sau abrazive pentru a curata plasa. Utilizeaza, in schimb, un tampon de bumbac uscat pentru a indeparta usor murdaria din plasa.

Daca simti ca nu ai curatat cum trebuie AirPods-urile, poti investi intr-un kit care sa ajute in acest sens.

Nu uita! Niciodata nu:

- folosi inalbitor pentru a curata AirPods-urile;

- scufunda AirPods-urile in apa sau orice alt lichid.

Citeste si: Covid 19. Cum sa dezinfectezi dispozitivele

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca detii un dispozitiv de la Apple, indiferent daca vorbim de telefon, Mac sau Watch, afla ca...
Cele mai multe sisteme stereo auto accepta deja conexiunea la iPhone-uri. In acest fel, ai siguranta ca...