Cum sa folosesti eficient TELEFONUL. Invata aceste trucuri!

Cum sa folosesti eficient TELEFONUL. Invata aceste trucuri!

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca viata devine mai usoara atunci cand ai un telefon in mana. Diferite aplicatii sunt la indemana si iti economisesc timp pretios, in diferite situatii. Cu toate acestea, gadgetul tau preferat are multe caracteristici pe care inca nu le-ai descoperit. Iata o lista scurta de setari care vor transforma telefonul tau mobil intr-un gadget mai productiv.

1. Incarcare rapida. Daca bateria telefonului este la un nivel foarte scazut si nu ai prea mult timp sa astepti, modul Avion este cea mai buna optiune. Bateria se va incarca mult mai repede decat de obicei. Un alt mod de a ieficientizezi incarcarea este sa instalezi un fundal inchis pe ecranul principal, astfel incat evidentierea automata a pixelilor sa se opreasca si bateria sa aiba viata mai lunga.

2. Stergerea imediata a textului. Proprietarii iPhone si iPad pot folosi functia Shake to Undo pentru a sterge instantaneu tot textul pe care tocmai l-au scris. Doar scutura telefonul si atinge Anuleaza(Undo).

3. Oprirea anunturilor pop-up. Aceste anunturi enervante apar,in mod neasteptat, cand folosesti diverse aplicatii. Exista, din fericire, o modalitate usoara de a pune capat paradei anunturilor: comuta dispozitivul pe modul Avion si bucura-te de aplicatiile preferate fara intrerupere.

4. Salvarea unei pagini web. Foarte des, deschizi un aarticol intr-un browser pentru a citi mai tarziu, dar nu se intampla niciodata asta, din cauza unui semnal slab de internet. Paginile salvate dispar.... Vesti bune! Proprietarii Android pot salva orice continut pe Internet pentru citire ulterioara - apasa butonul Descarcare(Download) si citeste cand doresti..

5. Setarea unui temporizator pentru muzica. Cronometrul din telefon are o caracteristica excelenta pe care toti iubitorii de muzica o vor aprecia. Cu ajutorul cronometrului de oprire care este incorporat in aplicatia Ceas, poti seta ora dorita si selecta Oprire redare din lista tonurilor de apel. Astfel vei adormi fara ca muzica sa te mai deranjeze. Telefonul o va dezactiva automat.

6. Telecomanda de la distanta. Air Mouse Pro pentru iOS si Remote Mouse pentru Android pot transforma dispozitivul intr-o telecomanda fara fir. Caracteristica cheie a aplicatiilor este de a face orice telefon un dispozitiv complex de control pentru laptop sau PC. Bucura-te de controlul wireless asupra intregului computer.

7. Imbunatatirea retelei. Acest truc va ajuta utilizatorii iPhone sa-si imbunatateasca conexiunea la retea, daca acoperirea lor nu este mare. Tastateaza combinatia * 3370 # pentru a obtine o calitate imbunatatita a vocii pentru conversatiile GSM. Pentru a dezactiva caracteristica, tasteaza # 3370 #.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telefonul mobil este un mare purtator de microbi! In vremuri de coronavirus, acesta reprezinta un real pericol...
Telefonul mobil este un accesoriu fara de care nu ne putem imagina lumea moderna! Utilitatea sa este...
Telefonul mobil are cele mai multe probleme din cauza aplicatiilor care consuma bateria. Mai mult, din pacate,...