Cum sa instalezi Pokemon GO pe iPhone

 Cum sa instalezi Pokemon GO pe iPhone

Pokemon Go este un joc foarte popular in intreaga lume, in randul adolescentilor si nu numai. Iata ce trebuie sa faceti pentru a-l instala pe iPhone:

Mergeti in App Store. Pokemon GO este disponibil pentru iPhone si Android. Din ecranul de pornire al telefonului, treceti degetul spre dreapta si tastati \\\"App Store\\\" (sau \\\"Play Store\\\"pe Android) in casuta de cautare aparuta. Atingeti icoana App Store pentru a deschide App Store.

Cautati aplicatia Pokemon GO. Atingeti butonul Search din partea de jos a ecranului si tastati \\\"Pokemon GO\\\" in bara de cautare. Atingeti Search pentru a vedea lista cu rezultate.  

Descarcati aplicatia Pokemon. Gasiti aplicatia Pokemon GO intre rezultatele cautarii. Atingeti butonul GET din coltul dreapta sus a barei cu rezultate. Vi se poate cere sa introduceti parola de utilizator Apple, dupa care aplicatia va incepe sa se descarce.

Deschideti aplicatia Pokemon. Atingeti butonul  ecranului de pornire al telefonului si icoana Pokemon GO aparuta.
Permiteti  Pokemon GO sa va acceseze locatia, pentru a putea utiliza in voie toate caracteristicile jocului.  

Introduceti data nasterii si dati Submit.

Faceti-va un cont Pokemon GO, alegand una dintre urmatoarele 2 modalitati:
- Via Gmail. Daca aveti un cont Gmail, puteti folosi aceasta optiune pentru a face legatura intre acesta si joc, putand schimba date intre cele doua conturi. Aceasta varianta este mai stabila, in prezent, decat Pokemon Trainer Club.
- Via Pokemon Trainer Club. Aceasta este o optiune pe Pokemon.com care urmareste sa creeze o comunitate dedicata jucatorilor Pokemon Go, care sa poata comunica, lupta si schimba Pokémoni intre ei.

Creati-va un avatar. Dupa acceptarea termenilor si conditiilor din partea Profesorului Willow vi se vor prezenta pozele a 2 avatare:

- Atingeti prezentarea preferata si se va afisa un ecran, unde puteti edita trasaturile fizice ale avatarului.
- Editati trasaturile, atingand diferite sectiuni ale fiecareia si folosind sagetile pentru a jongla intre trasaturi.
- Atingeti semnul de bifare din coltul dreapta jos a ecranului cand ati terminat de creat avatarul si veti putea incepe jocul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puii de Pokemoni sunt greu de gasit, insa cu putina rabdare ii puteti aduce la maturitate, cresterea...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Cele mai multe sisteme stereo auto accepta deja conexiunea la iPhone-uri. In acest fel, ai siguranta ca...