Cum poti evita pierderea unui zbor?

 Cum poti evita pierderea unui zbor?

Pierderea unui zbor poate fi un lucru extrem de frustrant, atat din punct de vedere a timpului cat si a costurilor.

1

Iata cateva sfaturi despre ce puteti face pentru a evita acest lucru:

2

Faceti-va bagajele din timp. Daca aveti un zbor la pranz, nu este bine sa va faceti bagajele dimineata. Este indicat sa va faceti bagajul cu cateva zile inainte, ca sa va puteti asigura ca nu ati uitat nimic.

3

Pentru a economisi timp, faceti-va check-in-ul online. Tot mai multe companii aeriene ofera pasagerilor posibilitatea de a-si face online check-in-ul, cu 24 de ore inainte de zbor.

4

Ajungeti din timp la aeroport, de preferinta cu 1-2 ore inainte de zbor. Astfel veti putea face cu calm toate procedurile necesare pentru imbarcare, chiar daca veti avea mai mult de asteptat.

5

Informati-va cu privire la locatia portii de imbarcare, deoarece oamenii se grabesc mereu in aeroport si este indicat sa faceti totul cu calm, pentru a va putea imbarca la timp, fara sa uitati ceva.

6

Pastrati-va calmul daca aveti de-a face cu anumite intarzieri, datorate vremii, unor probleme tehnice sau altor factori.

7

Urmati instructiunile angajatilor companiei aeriene si ai aeroportului, deoarece acestia dau pasagerilor detalii utile, despre pasii ce trebuie urmati inaintea imbarcarii si in timpul zborului. Nu numai ca este indicat sa ii ascultati ci este si obligatoriu.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pierderea bagajelor poate fi foarte neplacuta si nimeni nu-si doreste asa ceva. Din fericire, exista o serie...
Avionul reprezinta o forma moderna de transport, utilizata din ce in ce mai frecvent pe intreg Mapamondul....
Raul de miscare este o tulburare medicala, care afecteaza unele persoane atunci cand sunt supuse la miscare,...