Cum puteti gasi hoteluri ieftine in Egipt?

Cum puteti gasi hoteluri ieftine in Egipt?

Egiptul este destinatia ideala de a va petrece vacanta, daca doriti sa va bucurati de desert sau daca iubiti antropologia si doriti sa aflati lucruri noi despre sfincsi sau mumii.

Iata cum puteti gasi hoteluri ieftine in Egipt:

In primul rand alegeti-va locatia, pe care doriti s-o vizitati, deoarece nu este comod sa va cazati la un hotel prea indepartat de aceasta. Deoarece Egiptul este o tara turistica, puteti gasi locuri de vizitat la tot pasul, asadar exista o serie de hoteluri ieftine in aproape toate orasele.

Puteti gasi unul pe Internet sau puteti apela la ajutorul Ministerului Egiptean de Turism, pentru a va face rezervari la cazare, din timp. Nu este indicat, insa, sa va faceti rezervati la hotel prin telefon sau internet, deoarece puteti gasi hoteluri ieftine in Egipt, odata ajunsi la fata locului.

Cairo este un oras plin de astfel de hoteluri, zona centrala fiind plina de astfel de locuri accesibile ca pret, iar in zonele din jurul garilor, puteti gasi, de asemenea, cazari ieftine. Insa, daca dispuneti de un buget mai generos, puteti opta pentru numeroasele hoteluri de 5 stele din Egipt, care contin o serie de facilitati.

Unul dintre aceste hoteluri luxoase este Sharm El Sheikh, care situat langa o plaja privata minunata si care se afla in vecinatatea rezervatiei naturale, Ras Mohammed, faimoasa in intreaga lume. Mai puteti opta, de asemnea, pentru o serie de hoteluir de lux, cu vedere la Nil, care ofera croaziere pe fluxiu.

Insa vacanta in Egipt nu poate fi completa fara vizitarea sfincsilor. Daca planuiti sa vizitati piramidele si sa va minunati la vederea sfincsilor, locul ideal este Giza. Majoritatea hotelurilor de acolo sunt scumpe, insa exista si cateva la preturi accesibile. Insa daca si acestea vi se par prea scumpe, puteti lua un taxi sau o masina pana la Cairo si sa va cazati la un hotel cu pret accesibil.

In afara de Giza si Cairo mai puteti vizita si orasul Luxor, unde veti gasi Valea Regilor, un loc de inmormantare a faraonilor, precum Tutankamon. Puteti vizita, de asemenea si orasul Alexandria, un loc plin de legende si mituri, gratie lui Alexandru cel Mare.

Insa orice locatie ati alege, puteti gasi hoteluri de 5 stele, dar si unele cu buget redus.

In al doilea rand este bine sa stiti cand doriti sa mergeti in Egipt. Daca va doriti o cazare foarte ieftina, atunci este indicat sa optati pentru extrasezon, deoarece in aceasta perioada, chiar si hoteluri de lux scumpe, fac reduceri considerabile de pret, deoarece numarul turistilor scade considerabil.

Puteti opta, de asemenea, pentru pachete promotionale, oferite de agentii de turism, pentru a va bucura de o cazare ieftina si de un tur al celor mai populare locuri din Egipt, la preturi mici, aceste tururi incluzand transportul, intrarile, cazarea si mancarea.

O excursie in Egipt poate constitui o experienta interesanta, daca sunteti impatimiti ai istoriei si iubitori de artefacte. Insa daca doriti pur si simplu sa va bucurati de incarcatura culturala, atunci aceasta optiune este una la fel de inspirata. Puteti fi siguri ca veti avea parte de o cazare impecabila, fie ca veti opta pentru un hotel luxos de 5 stele, sau pentru unul cu pret redus.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista multe feluri in care va puteti petrece vacanta in Egipt, ca de exemplu sa pasiti pe...
Chiar si un animal de companie poate deveni o atractie turistica. De asemenea, el poate fi evaluat...
Hotelurile fac parte, in general, din aventurile noastre de vacanta. Pentru ca nimic sa nu afecteze timpul...