Esti fumator? Nu mai arunca folia din pachet!

Esti fumator? Nu mai arunca folia din pachet!

Esti fumator? Atunci inseamna ca arunci pachetul la gunoi imediat ce il golesti! Nu mai face asta! Pachetul are o componenta ce iti poate aduce o multime de bani. Nu e deloc o gluma! Citeste mai jos despre ce este vorba!

Pachetul de tigari gol nu mai reprezinta niciun interes pentru tine. Tocmai de aceea il arunci in primul cos de gunoi ce-ti iese in cale(speram ca nu scapi de el pe strada...). Dupa ce vei citi, acest articol, nu o sa mai procedezi asa!

Foliile pe care le desfaci la desigilarea pachetelor pot fi vandute spre centre specializate de reciclare! Si nu costa deloc putin!

Citeste si: Cum sa te lasi de FUMAT. Foloseste aceasta PLANTA

Unde si cu cat poti vinde foliile pachetelor de tigari in Romania. Pentru a valorifica foliile, cauta punctele de colectare din mall-uri. Un kilogram se poate vinde si cu 900 lei!

Mai cautate in strainatate. Foliile de pe pachetul de tigari se vand mai bine in strainatate decat in Romania. Asta si pentru ca, in general, preturile per kilogram sunt mai mici decat la noi. Spre exemplu, in Belgrad foliile pachetelor de tigari se vand pentru 100 de euro/ kg. De asemenea, in Serbia, un kilogram de folii se vinde cu aproximativ 160 euro. In unele cazuri, pretul per kilogram poate atinge 500 euro!

Online. Si in mediul virtual sunt foarte multesite-uri unde fumatorii pot sa adauge un anunt in care sa precizeze ca doresc sa vanda folii de la pachetele de tigari. Exista si cumparatori, care, apoi, vand foliile mai departe centrelor de colectare din tara sau din strainatate.

Citeste si: Cum sa indepartezi mirosul de tigara din haine

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te uiti la orizont intr- o dupa-amiaza perfect normala si observi ca cerul straluceste intr-o nuanta ciudata...
Desi sunt folosite de cupluri in cadrul unei cine romantice sau cu alte ocazii festive, lumanarile parfumate...