Amoxicilina, medicamente

Lista articolelor despre amoxicilina si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre amoxicilina si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre amoxicilina si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre amoxicilina si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Duomax, tablete solubile  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Infectii cauzate de microorganismele sensibile la amoxicilina, de ex.: infectii ale tractului respirator; infectii urogenitale; infectii gastrointestinale; infectii ale pielii si ale tesuturilor moi.

Compozitie: Duomox contine amoxicilina, un derivat sintetic al acidului 6-aminopenicilinic. Fiecare tableta contine amoxicilina trihidrat, echivalent a 125, 250, 500, 750 sau 1000 mg amoxicilina anhidra.

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® , solutie uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii provocate de microorganisme sensibile la Amoksiklav:

- infectii ale tractului respirator superior si inferior;

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii provocate de microorganisme sensibile la Amoksiklav:

- infectii ale tractului respirator superior si inferior;

Citeste cu atentie prospectul medicamentului AMOXICILINA - EPHAMOX, capsule pentru a afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor cauzate de microorganisme sensibile: infectii ale tractului respirator superior: sinuzite, otite, faringite bacteriene (durata tratamentului minimum 10 zile; antibioticul de electie este penicilina G); infectii ale tractului respirator inferior: bronsita acuta si exacerbarile acute ale bronsitei cronice; infectii ale cailor genitourinare: cistite, pielonefrite, gonoree; infectii digestive: enterite cu bacteriemie; profilaxia endocarditei infectioase in cazul unor interventii chirurgicale (ORL, tract respirator) la pacientii cu risc. La clinica de Obstetrica si Ginecologie-Iasi, Amoxicilina 250 mg a fost utilizata cu succes postoperator in chirurgia ginecologica (grupa a II-a Altemeier, dupa riscul de contaminare si infectie postoperatorie), pentru afectiuni concomitente cu boala de baza pentru care pacientele au suferit interventia chirurgicala.

Forma de prezentare: Blistere a cate 12 capsule. Cutie plianta de carton cu 1 blister.

Citeste prospectul medicamentului AMOXICILINA SI CLAVULANAT DE POTASIU si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Amoxicilina si clavulanatul de potasiu este indicat in tratamentul infectiilor bacteriene comune la care se indica terapia cu antibiotice, inclusiv: infectii ale tractului respirator superior (sinuzite, tonsilite, otita medie); infectii ale tractului respirator inferior (bronsite acute si cronice, bronhopneumonii, empiene, abcese ale plamanilor); infectii ale pielii si tesuturilor moi (arsuri, abcese, celulite, rani infectate); infectii ale tractului genito-urinar (cistite, uretrite, pielonefrite, avort septic, febra puerperala, infectii pelviene, sancre, gonoree).

Compozitie: 5 ml suspensie preparata contin 125 mg amoxicilina ca trihidrat si 31,25 mg acid clavulanic sub forma de sare de potasiu.

Ospamox, granule este indicat in infectii de diferite tipologii.

Acestea pot fi provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).

Infectii ale tractului respirator inferior ca: bronsita acuta si cronica, pneumonie, pertussis. Infectii ale tractului urogenital: Forme acute si cronice de pielonefrita, pielita, cistita uretrita, prostatita, etc. Gonoree. Infectii ginecologice: (ex. infectii postabortum, anexita, endometrita, etc. Infectii ale tractului grastrointestinal: diaree provocata de bacterii ca Salmonelae, Shigellae, (febra tifoida, paratifoida, etc.), infectii ale sistemului biliar (colangiolite, colangite, colecistite). Infectii ale pielii si tesuturilor moi: Leptospiroze: Listerioze acute si latente: Ospamoxul mai este activ si in urmatoarele boli (in masura in care nu este indicat un tratament parenteral, de ex. cu ampicilina): Tratamentul preventiv de scurta durata (24-48 de ore) in interventii de mica chirurgie (ex. cavitatea bucala). Endocardite (ex. de origine enterococica), in combinatie cu un aminoglicozid. Meningita bacteriana. Septicemie provocata de patogeni sensibili la amoxicilina. In cazul sensibilitatii cunoscute a germenului la penicilina G, se va prefera aceasta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat,...
Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de...
Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Streptococul este o infectie bacteriana ce afecteaza amigdalele si peretele posterior al faringelui si care se manifesta...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...