Bulion rosii, limba

Lista articolelor despre bulion rosii si limba pe AflaCum.ro

Articole despre bulion rosii si limba

Citeste cele mai noi articole despre bulion rosii si limba publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bulion rosii si limba, pe AflaCum.ro!

Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu sos rosu.

Ingrediente:

- o limba cam de 1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper, sare,
- o ceapa,
- o lingura de unt,
- o lingurita de faina,
- 2 linguri bulion,
- o lingurita zahar (optional).

Mod de preparare:

Se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata murdaria dintre pori. Se tine limba cel putin o ora in apa rece, inainte de a fi pregatita.

Gusa sau barbia dubla se formeaza din cauza mostenirii genetice, a imbatranirii si a cresterii in greutate. O alta cauza mai putin cunoscuta este postura necorespunzatoare a limbii! Din fericire, poti corecta aceasta postura, iar gusa poate disparea. Va fi mai simplu pentru persoanele tinere, care au pielea ferma si stransa.  Acestea pot, astfel, sa-si imbunatateasca  simtitor conturul fetei dupa indepartarea grasimii.

Ceea ce numim de obicei gusa este practic un surplus de grasime care se formeaza sub barbie. Cu totii avem un pic de grasime in acea zona, fenomen normal, de atlfel. Totusi, muschiul platisma, care leaga gatul de barbie, se poate slabi in timp. In acest caz, mai multa grasime se poate acumula in zona, provocand aparitia gusii. Aceasta grasime suplimentara care se formeaza deasupra muschiului platisma se numeste grasime pre-plastica.

Pozitia gresita a limbii slabeste muschiul si incepe sa se formeze o barbie dubla. Medicii ne transmit ca, daca invatam cum sa pozitionam corect limba, este posibil sa scapam de gusa si putem imbunatati linia maxilarului. Pozitia corecta presupune sa ai mereu limba sprijinita pe partea superioara a gurii, inclusiv treimea inferioara a acesteia . Poti corecta pozitia limbii cu ajutorul exercitiilor de mai jos.

Limba este un organ pe care il folosim constant, dar caruia nu-i acordam prea multa atentie. Folosim limba pentru cele mai de baza functii ale vietii, cum ar fi mancatul si vorbirea, insa acest organ face mai multe decat credem.

Limba umana este un organ comun, pe care il folosim in fiecare zi, insa care ascunde multe surprize! Spre exemplu, putine persoane stiu ca este unul dintre cele mai flexibile si mai rezistente organe. Iata lista completa a lucrurilor mai putin stiute despre limba:

1. Limba nu se oboseste niciodata, spre deosebire de ceilalti muschi. Limba nu oboseste, daca, bineinteles, nu exista o afectiune medicala. In plus, spre deosebire de muschii picioarelor sau ai bratelor, care incep sa doara dupa o activitate fizica intensa, limba face fata miscarii constante, deoarece e compusa din 8 muschi! De asemenea, datorita acestui aspect, limba este si extrem de flexibila.

Sa scoti limba e un gest nerecomandat in societatea europeana, deoarece denota lipsa de bun-simt. In Tibet, in schimb, acest gest presupune ca saluti. Pe langa insemnatatea sociala, scoaterea limbii te poate ajuta sa descoperi potentiale afectiuni. Poti face asta in fata oglinzii, dupa ce citesti articolul nostru.

1. Localizeaza zonele aferente fiecarui organ. Limba este o intreaga harta, cu zone specifice pentru fiecare organ in parte. Orice modificare(inflamatie, rana, pete, basici) poate indica o afectiune a acestor organe.

 limba organe

O gospodina veritabila nu concepe sa nu prepare bulion in sezonul cald. Pare o munca migaloasa, care necesita mult timp, insa nu e deloc asa, daca esti o persoana organizata. Exista o metoda prin care, in jumatate de ora, poti obtine cel mai bun bulion!

Ai nevoie de:

- rosii bine coapte si sanatoase(daca ai posibilitati, foloseste rosii de gradina).

Limba reflecta sanatatea intregului organism, de aceea este adesea verificata de catre medici in timpul unui consult.

Exista o serie de simptome ale unor boli, ce pot fi vizibile la nivelul limbii. Iata 10 dintre acestea:

1. Limba de culoare rosu aprins poate indica anemie, boala Kawasak sau scarlatina, culoarea obisnuita a acesteia fiind roz.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toba de casa este ca o piftie preparata din cap de porc, urechi de porc, sorici si...
Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar...
Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane Ingrediente: -...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la...
Limba de vita sau de porc fierbe mai repede si de aceea majoritatea gospodinelor o prefera atunci...
Preparata la inceput in Italia, Grecia si Turcia, tari in care maslinii se gasesc din abundenta, limba...