Carne, reteta

Lista articolelor despre carne si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre carne si reteta

Citeste cele mai noi articole despre carne si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne si reteta, pe AflaCum.ro!

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza.

Ingrediente:

- o varza mijlocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- 2 linguri de pesmet,
- 4 linguri de smantana,
- sare, piper.

Mod de preparare:

Aceasta reteta se obtine din varza dulce umpluta cu carne si sos.

Ingrediente:

- o varza mijlocie,
- 500 g carne macra,
- 2 linguri de untura,
- o ceapa mica,
- un ou,
- sare, piper.

Pentru sos:

Rulada obtinuta din orice tip de carne si umpluta cu  ingrediente cum ar fi: carne, ficatei, legume, ou, paine si lapte este gustoasa si hranitoare.

Aceasta se prepara de regula la cuptor si poate fi servita cu garnitura de legume, cu spaghete sau cu pilaf, dupa preferinte.

Iata o reteta de week-end de rulada cu vitel, care poate fi pregatita de orice gospodina priceputa in arta culinara.

Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.

Iata o reteta rapida de cotlete de caprioara prajite in tigaie.

Ingrediente

- 6 cotlete,
- o lingura unt,
- 2 lingurite ulei,
- sare.

Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb.

Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied. In restul anului, anghemahtul poate fi preparat si cu carne de vita sau de pasare, dupa preferinte.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit. Ingrediente: -...
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si...
Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune,...
Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii,...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci,...