Carne, testosteron

Lista articolelor despre carne si testosteron pe AflaCum.ro

Articole despre carne si testosteron

Citeste cele mai noi articole despre carne si testosteron publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne si testosteron, pe AflaCum.ro!

O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal. Consumand anumite produse alimentare poti ridica nivelul de testosteron; iar asta face un barbat mai atractiv pentru sexul opus!

Iti prezentam, astazi, o lista de 12 produse pe care barbatii trebuie sa le sa includa in alimentatie, daca vor sa devina cuceritori de inimi.

1. Carne. Nutritionistii nu sunt inca decisi cu privire la carne. Cat de sanatoasa este, cat de daunatoare? Cum trebuie gatita? Sunt intrebari la care acesti specialisti iti vor da raspunsuri diverse. Un lucru este, insa, cert: consumul de carne creste nivelul de testosteron. Asta se intampla mai ales daca mananci carne slaba in grasimi. La fel de important este sa n-o consumi in fiecare zi.

Testosteronul este un hormon sexual masculin care mentine caracterele sexuale secundare masculine. El este produs in testicule, dar si in ovare, in cantitati de 7-8 ori mai mici! Desi organismul produce in mod natural acest hormon, uneori este administrat artificial pentru a trata anumite afectiuni. La fel ca in cazul oricarei injectii subcutanate, testosteronul trebuie adminsitrat cu grija, in conditii de igiena, pentru a diminua riscurile unei infectii.

Cum sa faci terapie cu testosteron. Cand este necesara aceasta terapie:

1. Cand si de ce este este prescris testosteronul. Testosteronul este, de obicei, prescris pentru a trata hipogonadismul masculin- o afectiune care se dezvolta atunci cand testiculele nu functioneaza corect. Cu testosteron se mai trateaza:

Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune, rezista mult mai bine, nefiind obligatorie refrigerarea sa. Asadar, carnea deshidratata este ideala in drumetii sau excursii in zone salbatice, unde nu exista metode de racire a carnii.

Carnea zvantata/deshidratata/uscata/jerky poate fi consumata ca atare sau reincalzita pentru a fi semirehidrata si introdusa intr-un fel principal. In general se deshidrateaza carnea de: vita, caprioara, bivolita, pui si curcan.

Cum sa deshidratezi carnea. Metoda cratita:

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii, mai ales cei din zonele rurale, o folosesc cu succes si in zilele noastre. Garnita este destinata, cu precadere, carnii de porc, insa metoda de pastrare este folosita si pentru carnea de vita, de oaie si chiar de pasare.

Cum sa prepari carne la garnita. Ingrediente pentru 4 persoane:

- 5 kg de carne macra sau cu putina grasime;

Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea porcului. Asadar, dupa Ignat, gospodinele se apuca de cozonaci si de salata boeuf, iar barbatii de pregatirea porcului. O buna parte din carnea de porc se pune la afumat. Despre tehnicile de afumare, in cele ce urmeaza.

Cum se afuma carnea de porc. Metode de afumare:

- in afumatori - (constructii amenajate din lemn, metal sau caramida).

Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci, dar nu ai carnea dezghetata? Nu e bai! Iata cum poti decongela carnea in doar... 5 minute!

Ce trebuie sa faci:

1. Pune doua cratite de metal in chiuveta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Testosteronul este hormonul sexual masculin care mentine caracterele sexuale secundare masculine. Cu alte cuvinte, performanta sexuala a...
Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau...
Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de...
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta...