Carne tocata, smantana

Lista articolelor despre carne tocata si smantana pe AflaCum.ro

Articole despre carne tocata si smantana

Citeste cele mai noi articole despre carne tocata si smantana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne tocata si smantana, pe AflaCum.ro!

Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.

Ingrediente:

- o varza miilocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- o ceasca de smantana,
- sare, piper.

Caramelele reprezinta un deliciu cremos si gustos pe care atat copiii, cat si adultii il iubesc. In varianta de casa, caramelele sunt si mai delicioase, fiind, in egala masura, distractiv de preparat. Azi, ti-am pregatit o reteta aparte: caramelele astea nu-ti vor provoca niciun lesin, deoarece nu vor iesi atat de dulci :)

Caramele cu smantana. Ingrediente:

- 30 grame de unt;

Iti place somonul? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala pe baza de somon. Ingrediente precum rosiile, spanacul sau smantana nu vor lipsi! Ia o foaie si un pix si noteaza!

Cum sa faci somon cu smantana, rosii si spanac. Ingrediente:

- 4 fileuri dezosate de somon;

Pipotele de pui se pot prepara in multe moduri. Fripte, prajite sau in mancaruri delicioase alaturi de alte alimente. Azi ti-am pregatit o reteta de neuitat: pipote de pui in smantana.

Pipote de pui in smantana. Ingrediente:

- un kilogram de pipote de pui;

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Vrei sa prepari ceva dulce, dar esti in criza de idei si timp! Credem ca aceasta reteta te va scoate din incurcatura. Vorbim despre biscuitii cu smantana! Incearc-o! Probabil, o vei repeta destul de des, chiar si pentru invitatii tai speciali!

Biscuiti cu smantana. Ingrediente de baza:

- un ou;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inghetata este un desert delicios in orice moment al anului, in special in zilele toride de vara....
Astazi, iti prezentam o reteta care se prepara din batrani, mai ales in zona Ardealului. Ne referim...
Astazi, iti prezentam un aperitiv aparte, usor de facut si pe care il poti savura in orice...
Sosul de usturoi este ideal pentru preparatele fripte din peste si pentru carnea la gratar. Iar cand...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu...