Carne zvantata

Lista articolelor despre carne zvantata pe AflaCum.ro

Articole despre carne zvantata

Citeste cele mai noi articole despre carne zvantata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne zvantata, pe AflaCum.ro!

Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune, rezista mult mai bine, nefiind obligatorie refrigerarea sa. Asadar, carnea deshidratata este ideala in drumetii sau excursii in zone salbatice, unde nu exista metode de racire a carnii.

Carnea zvantata/deshidratata/uscata/jerky poate fi consumata ca atare sau reincalzita pentru a fi semirehidrata si introdusa intr-un fel principal. In general se deshidrateaza carnea de: vita, caprioara, bivolita, pui si curcan.

Cum sa deshidratezi carnea. Metoda cratita:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.