Cega, sos unt

Lista articolelor despre cega si sos unt pe AflaCum.ro

Articole despre cega si sos unt

Citeste cele mai noi articole despre cega si sos unt publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cega si sos unt, pe AflaCum.ro!

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol.

La noi in tara linul traieste inclusiv in balti si parcuri ca si peste ornamental. Pentru gurmanzi, este bine de stiut ca linul poate fi recunoscut dupa corpul indesat si lat in jurul cozii si dupa solzii marunti.

Acest peste micut in lungime atinge o greutate de maxim 2-3 kilograme, iar carnea sa este mai apreciata decat cea a crapului.

Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i zice “peste”.

Ingrediente pentru reteta cega la gratar:

- 2 kg cega,

- 2 linguri de unt,

Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea solzilor.

O data acest procedeu finalizat, prepararea pestelui dureaza doar cateva minute.

Ingrediente:

- 1,500 kg cega,

Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa sturionilor.

Cega traieste in Asia, in Europa Centrala, dar poate fi intalnita si in Dunare. Acest peste de apa dulce este foarte apreciat pentru carne, cat si pentru icrele sale (caviar), considerate o delicatesa.

Ingrediente pentru reteta de cega rasol

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa