Ciorbe

Lista articolelor despre ciorbe pe AflaCum.ro

Articole despre ciorbe

Citeste cele mai noi articole despre ciorbe publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciorbe, pe AflaCum.ro!

Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.

Cum se obtine borsul?

Ustensile necesare:

- un butoi cu capacitatea de 8-10 litri sau borcan mare de sticla.

Mod de preparare:

Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.

Cum se procedeaza?

Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip.

Leusteanul este o planta aromata care da o savoare deosebita ciorbelor de porc, de perisoare sau de vita.

Deoarece leusteanul nu se gaseste pe piata pe tot parcursul anului, atunci cand nu il putem consuma in stare proaspata, leusteanul se congeleaza sau se usuca, asemeni patrunjelului verde.

Mod de pregatire :

Pentru uscare:

- se alege leusteanul ca pentru mancare si se intinde pe hartie, la un loc uscat (dar nu in soare) si se tine cateva zile pana se usuca.

Tarhonul face parte din grupa ierburilor si condimentelor aromate.

Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara in stare proaspata, fie uscat, fie conservat in otet.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.