Conserve

Lista articolelor despre conserve pe AflaCum.ro

Articole despre conserve

Citeste cele mai noi articole despre conserve publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre conserve, pe AflaCum.ro!

Se aleg pentru conservele de iarna vinete tinere, proaspete, de marime potrivita, care sa incapa cate doua intr-un borcan.

Dupa spalare, se taie in zona coditei, se scoate o parte din miezul cu seminte  si se inlocuieste cu tocatura.

Se asaza vinetele in borcane si se acopera cu sosul de rosii fierbinte.

Ardeii verzi sunt umpluti vara cu orez sau carne si dati la cuptor. Iarna ei pot fi folositi la conserve si umpluti cu legume radacinoase.

Pentru umplere se folosesc ardei grasi de culoare verde, de marime potrivita. Se inlatura semintele si coditele, apoi se oparesc cu apa fierbinte pentru a se inmuia.

Ardeii opariti se racesc in apa rece. Se umplu cu tocatura si se asaza in borcane, iar la final se acopera cu sos de bulion.

Castravetii se conserva in ote toamna impreuna cu arpagic, usturoi si hrean. Pentru conservare ai nevoie de borcane care se inchid etans cu capac.

Pentru conservare se aleg castraveti verzi, tari si sanatosi, de marime mijlocie.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.