Crap, bors

Lista articolelor despre crap si bors pe AflaCum.ro

Articole despre crap si bors

Citeste cele mai noi articole despre crap si bors publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crap si bors, pe AflaCum.ro!

Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara in aproximativ 30 de minute.

Dupa pregatirea ingredientelor, se adauga 60 de minute la timpul de preparare, cat dureaza procesul termic.

Ingrediente:

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util: cum sa prinzi vestitul crap, pestele atat de cunoscut atat in pescuitul amator, cat si in cel sportiv. In orice categorie te-ai afla, nu uita sa respecti intotdeauna legea: pescuitul in perioada de prohibitie este interzis!

Cum sa pescuiesti crap. Tine cont de aceste sfaturi:

Alegerea locului. Daca vrei sa rpinzi crap, evident trebuie sa gaesti o apa care contine acest peste. Lacurile, baltile, iazurile speciale amenajate si raurile sunt locurile ideale. Sigur, ar fi bine sa te interesezi si cu privire la vegetatia din acea apa si la densitatea populatiei de crap din zona respectiva.

Iti place pestele, in special crapul? Daca da, azi avem o reteta minunata pentru tine! Este vorba despre crap argintiu marinat. Ia o foaie si un pix si noteaza. Reteta asta merita toata atentia ta.

Crap argintiu marinat. Ingrediente:

- un crap argintiu. Noi am stabilit o reteta pentru un crap marisor, de circa 4 kilograme;

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la crap, insa nu iti dai seama de unde sa incepi? Te ajutam cu acest articol-ghid pentru incepatori. Nu e usor, dar nici atat de dificil pe cat poate parea!

Pescuitul la crap - ghid pentru incepatori:

1. Locul potrivit. Dupa ce te-ai inarmat cu toate obiectele necesare pescuitului, trebuie sa iti alegi un loc in care sa prinzi acest peste foarte gustos. Iata ce trebuie sa stii despre locurile in care se poate pescui crapul:

Crapul este unul dintre cei mai folositi pesti in bucataria romaneasca! Iti prezentam 5 retete diferite in care poti gati aceste peste!

Ti-e pofta de o ciorba gustoasa, fara carne si plina de vitamine? Borsul de dovlecei cu stevie este solutia ideala. Sanatate curata, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem!

Ingrediente bors de dovlecei cu stevie:

- o legatura de ceapa verde;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem...
Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba...
Borsul rusesc se prepara cu sfecla rosie, care ii schimba gustul si culoarea, dar si cu multe...
Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la...
Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie...
Ciorba de chitici sau de pesti marunti se prepara similar cu cea de crap sau morun. Ingrediente: ...