Curcan fript, gasca

Lista articolelor despre curcan fript si gasca pe AflaCum.ro

Articole despre curcan fript si gasca

Citeste cele mai noi articole despre curcan fript si gasca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre curcan fript si gasca, pe AflaCum.ro!

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.

Ingrediente:

- un curcan,
- sare,
- o lingura de untura,
- un pic de rom (facultativ).

Mod de preparare:

Esti un gospodar desavarsit, gata sa umple curtea de oratanii? Daca da, probabil te gandesti sa scoti (si) pui de gasca. In cazul in care n-ai mai facut-o, acest articol este pentru tine. In principal, trebuie sa stii o chestiune elementara: pentru a ecloza, ouale de gasca necesita caldura mai mare si umiditate ridicata.

Cum sa scoti pui de gasca. Colectarea oualor:

1. Strange ouale primavara. In emisfera nordica, adica si la noi, gastele(majoritatea raselor) incep sa depuna ouale in martie sau aprilie. Doar gastele chinezesti difera la acest capitol: acestea oua iarna, spre final de ianuarie, inceput de februarie.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Ingrediente:

- jumatate dintr-o gasca,

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

- carne de la o gasca

Pentru umplutura:

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

Inainte de preparare, se indeparteaza varful aripilor si picioarele. Acestea se folosesc impreuna cu maruntaiele la alte mancaruri, pifite etc.

Ingrediente:

Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece,daca fructele sunt conservate prin uscare.

Ingrediente:

- un kg carne de gasca,
- 750 g caise uscate,
- 2 linguri de zahar,
- ½ lingurita de faina,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa