Drob miel, miel

Lista articolelor despre drob miel si miel pe AflaCum.ro

Articole despre drob miel si miel

Citeste cele mai noi articole despre drob miel si miel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drob miel si miel, pe AflaCum.ro!

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste.

Preparat din maruntaie de miel taiate cu cutitul, drobul de miel este foarte gustos cu multa verdeata.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- o legatura de ceapa verde
- sare, piper
- o lingura de ulei

Pulpa de miel la cuptor e la mare cautare in Romania, mai ales de sarbatorile pascale! Azi, ti-am pregatit o astfel de reteta. E simpla si ofera un gust de neuitat. Incearc-o si iti garantam ca o vei repeta!

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:

- pulpa de miel;

Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult carnea de miel, o poti prepara in orice perioada a anului.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 600 grame de carne macra de miel;

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o lingura de verdeata tocata,
- 2 fire ceapa verde,
- sare, piper,
- o lingura de untura.

Pentru aluat:

Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne de miel,
- o felie de slanina sau o lingurita de untura, sare.

Mai putin cunsocuta in bucataria traditionala romaneasca este reteta de miel pane.

Ca orice tip de carne prajita, bucatile de miel sunt pudrate cu faina si trecute prin ou si pesmet inainte sa ajunga in uleiul din tigaie incins.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. ...
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g...
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ». La noi in tara stufatul de miel este...