Frigare

Lista articolelor despre frigare pe AflaCum.ro

Articole despre frigare

Citeste cele mai noi articole despre frigare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre frigare, pe AflaCum.ro!

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de unt,
- sare.

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.

Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Se curata de pene in ultimul moment, se scot si intestinele.

Se trec prin flacara de spirt, se sterg cu o carpa uscata.

Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca la carte.

Desi nu este nevoie decat de carne, condimente si grasime, muschiul de porc nu se serveste in sange, asemeni fripturii de vita, ci se tine pe foc pana este bine patruns.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi de porc,

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete.

Ingrediente:

- 6 prepelite,
- cateva frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.