Frigarui

Lista articolelor despre frigarui pe AflaCum.ro

Articole despre frigarui

Citeste cele mai noi articole despre frigarui publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre frigarui, pe AflaCum.ro!

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai putin rezistente decat cele metalice, ele pot fi inlocuite cu frigari din fier.

Ingrediente:

Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.

Ingrediente:

- 6 rinichi de purcel,
- 50 g unt proaspat,
- o Iingurita de patrunjel verde tocat,
- sare, piper.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

- 750 g momite,
- 100 g smantana,
- 1 lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de

Ingrediente:

- 750 g ficat,
- o lingura de unt,
- o lingurita de ulei,
- 100 g slanina,
- un praf de piper.

Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.

Tot carnea de purcel se prepara la gratar sub forma de frigarui impreuna cu slanina si legume (optional).

Pentru cateva frigarui de purcel gustoase, aveti nevoie de foarte putine ingrediente.

- 1 kg carne de porc,
- 200 g slanina,
- sare.