Gelato

Lista articolelor despre gelato pe AflaCum.ro

Articole despre gelato

Citeste cele mai noi articole despre gelato publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gelato, pe AflaCum.ro!

Gelateriile italiene sunt renumite in lume pentru ca inghetata italiana traditionala are mai putine grasimi (cca 6-10% spre deosebire de cele industriale care au cam 8-12% procent grasimi), este elastica, se topeste repede in gura si are o aroma intensa.

Este facuta din lapte (cca 60%) si nu din crema cum este cazul celorlalte tipuri de inghetata. Inghetata italiana este pastrata la o temperatura mai mare, nefiind complet inghetata, ceea ce o face cremoasa si aromata, în timp ce inghetata traditionala este servita congelata si are cel mai ades culori atractive: roz, verde etc.

Puteti verifica beneficiile acestei inghetate acasa printr-o reteta simpla la care puteti adauga ce aroma doriti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.