Hacker furt date, escrocherie

Lista articolelor despre hacker furt date si escrocherie pe AflaCum.ro

Articole despre hacker furt date si escrocherie

Citeste cele mai noi articole despre hacker furt date si escrocherie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hacker furt date si escrocherie, pe AflaCum.ro!

Era noilor tehnologii are un impact pozitiv asupra vietii, dar aduce si diverse probleme. Escrocii si hackerii sunt la tot pasul si incearca prin diverse metode sa fure date personale si banii din conturile naivilor. De multe ori se intampla fara ca victima sa constientizeze.

Din fericire, exista semne care sa te avertizeze ca esti in lupa unui escroc. Iata care sunt acestea:

1. Bateria telefonului se consuma rapid. Daca nu ai provocat defectiunea telefonului(telefon scapat in apa, supraincalzire etc), iar dispozitivul nu e nici uzat din cauza vechimii, bateria ar trebui sa tina dupa standardele impuse de producator(le gasesti in cartea de instructiuni a telefonului mobil). Daca, peste noapte, bateria se consuma rapid, este posibil sa fi devenit tinta unui atac de tip hacker. Mai exact, un software rau intentionat si invizibil a fost instalat de catre hackerul respectiv in fundal. Astfel, bateria se consuma mult ma repede decat in mod obisnuit. Consecintele pot fi: o pierdere de date, utilizarea gresita a informatiilor personale si pierderi financiare.

Banii nu cresc in copaci, spune o zicala veche. Evident ca banii nu se castiga usor. Daca ai avut macar un loc de munca, cu siguranta stii asta. De aceea ar trebui sa fie simplu sa refuzi escrocii care incearca sa iti ceara bani, in schimbul unor promisiuni de castiguri uriase pe termen scurt sau mediu. Din pacate, multe persoane naive inca pica in capcane intinse de astfel de sarlatani. Sarmul, comportamentele persuasive si o manipulare exacta sunt atuurile impostorilor! Astazi, iti prezentam modurile de operare ale escrocilor. Vei stii, astfel, cum sa te feresti de ei!

Cum sa identifici un escroc:

Evalueaza promisiunile. Cum scriam si mai sus, banii nu se castiga usor. Asadar, daca un asa-zis agent de vanzari iti promite profituri mari, fara riscuri, in schimbul investitiei tale, e cazul sa refuzi cu promptitudine! Tentatia de a castiga usor e mare, dar trebuie sa o controlezi, deoarece vei fi pacalit/a! Nu uita: orice investitie implica un anume risc! Expertii avertizeaza, de asemenea, evitarea semnarii de contracte cu persoane care folosesc expresii precum Din afacerea asta nu poti pierde bani! E o momeala prin care incearca sa te atraga rapid!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.