Malai, bors

Lista articolelor despre malai si bors pe AflaCum.ro

Articole despre malai si bors

Citeste cele mai noi articole despre malai si bors publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre malai si bors, pe AflaCum.ro!

Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.

Cum se obtine borsul?

Ustensile necesare:

- un butoi cu capacitatea de 8-10 litri sau borcan mare de sticla.

Mod de preparare:

Cartofii prajiti sunt printre preferatii tai, insa nu ii mai poti consuma frecvent, deoarece iti fac rau? Nu e cazul sa intri in depresie. Avem o reteta sanatoasa, care iti va alina dorul de cartofi prajiti. Vorbim despre cartofi la cuptor in crusta de malai.

Cartofi la cuptor in crusta de malai. Ingrediente:

- 12 cartofi de marime medie(6 mari);

Ti-e pofta de o ciorba gustoasa, fara carne si plina de vitamine? Borsul de dovlecei cu stevie este solutia ideala. Sanatate curata, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem!

Ingrediente bors de dovlecei cu stevie:

- o legatura de ceapa verde;

Spanacul este o planta bogata in nutrienti esentiali pentru sanatatea oricarui organism. In plus, se gateste foarte usor, iar de gustul sau inconfundabil e foarte greu sa nu te indragostesti. Asa ca am hotarat sa iti prezentam o reteta care sa contina din plin aceasta planta minunata. Nu, nu ne referim la clasica mancare de spanac, ci la...borsul de spanac.

Ingrediente(o oala/10 portii):

– 2 kilograme de spanac;

Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem cum sa fugim de gripa si raceala. Din pacate, o raceala netratata la timp poate produce complicatii. Ca sa nu mai vorbim de expunerea la bronsita sau chiar la sinuzita.

Asadar, trebuie sa actionezi pentru a stopa bolile de sezon. Daca nu vrei sa te indopi de pastile, poti incerca un remediu natural excelent. E vorba despre banalul bors!

Bronsita si sinuzita

Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba mai acra. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 300 gr de carne de porc;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Borsul rusesc se prepara cu sfecla rosie, care ii schimba gustul si culoarea, dar si cu multe...
Alivanca este o reteta care se prepara in Moldova si Bucovina de zeci de ani. Aceasta reteta...
Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la...
Mamaliga cu ochiuri este o reteta simpla si rapida, foarte apreciata de catre romani. Ingrediente: - 400...
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara...
Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors. Spre deosebire...