Mamaliga fiarta, mamaliga cuptor

Lista articolelor despre mamaliga fiarta si mamaliga cuptor pe AflaCum.ro

Articole despre mamaliga fiarta si mamaliga cuptor

Citeste cele mai noi articole despre mamaliga fiarta si mamaliga cuptor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mamaliga fiarta si mamaliga cuptor, pe AflaCum.ro!

Mamaliga fiarta se poate combina cu diverse ingrediente pentru a-i imbogati gustul.

Mamaliga cu lapte preparata la cuptor are o consistenta cremoasa si este un fel de mancare usor de preparat.

Ingrediente:

Mamaliga la cuptor este o mancare in straturi la care se adauga o serie de ingrediente pentru a imbogati gustul preparatului final.

Ingrediente:

- 400 g malai,
- 1 ¼ l apa,
- o lingurita de sare,
- 200 g branza,
- 100 g unt,
- 2 oua,
- 2 linguri lapte.

Mod de preparare:

Pentru mamaliga prajita ai nevoie de aceleasi ingrediente ca la mamaliga fiarta in ceaun.

Ingrediente:

- 500 g malai,
- 1 ½ l apa,
- o Iingurita de sare.

Mamaliga pripita este mai moale decat mamaliga fiarta, dar se obtine din aceleasi ingrediente.

Ingrediente:

- 500 g malai,
- 1 ½ l apa,
- o lingurita de sare.

Fie ca o consumi cu branza, unt si ochiuri, fie ca preferi sa o asezonezi cu sarmale sau cu ciulama, faimoasa mamaliga se obtine din malai cu apa si sare in doar o jumatate de ora.

Cantitati necesare pentru 4 portii:

- 500 g malai,
- 1 ½ l apa,
- o lingurita de sare.

Mod de preparare:

Se pune ceaunul cu apa la fiert. Separat se pregateste malaiul proaspat cernut.

Cand apa da in fiert, se adauga o lingurita de sare si se presara putin malai.