Mancare, locuinta

Lista articolelor despre mancare si locuinta pe AflaCum.ro

Articole despre mancare si locuinta

Citeste cele mai noi articole despre mancare si locuinta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mancare si locuinta, pe AflaCum.ro!

Cand furnicile invadeaza mancarea animalelor de casa, acestea refuza sa o manance.

Mai mult, prezenta insectelor in locuinta este un lucru neplacut, ce poate scapa de sub control. Iata cum puteti tine furnicile departe de mancarea pentru animale:

Depozitati mancarea pentru animale in recipiente cu inchidere etansa, cum ar fi cutiile de cafea, cutiile de plastic sau pungile cu fermoar, pentru a crea o bariera de nepatruns, in calea furnicilor.

Nu doar calitatea alimentelor este importanta pentru o sanatate de fier, ci si momentul cand alegi sa mananci. Mesele regulate si gustarile bine echilibrate sunt cheia pentru o buna functionare a aparatului digestiv. Si mai exista un aspect important de care putini tinem cont: consumarea alimentelor in momentele potrivite!

Alimente pe care le consumam in momente nepotrivite:

Branza e este un aliment foarte consumat. O facem insa cand trebuie? Specialistii ne transmit ca branza nu ar trebui consumata seara, deoarece a re darul de a ingrasa, iar pe termene lung poate chiar infunda arterele, pentru ca e plina de lipide. De dimineata, nu e rau sa mananci acest aliment, insa in cantitati decente. Daca mananci prea multa branza la micul dejun, cresti peste masura numarul de calorii de care ai nevoie. Asadar, consuma branza la masa de pranz, cu predilectie!

Omul modern se loveste constant de lipsa timpului, un element care il afecteaza pe termen mediu si lung. Pentru a ajunge la timp la serviciu, de exemplu, cream rutine nesanatoase: luam micul dejun, sarim imediat in dus, ne imbracam si plecam! Pare in regula, insa exista anumite lucruri pe care nu trebuie sa le facem imediat dupa ce mancam!

Ce NU e bine sa FACI dupa masa(duce ce mananci):

Dus. Cand faci un dus/o baie, temperatura corpului creste usor. Pentru a face fata acestei schimbari, organismul trimite mai mult sange la nivelul pielii decat in mod normal. Astfel, procesul digestiv poate fi perturbat, iar metabolismul va fi incetinit. Fa dus la minimum o jumatate de ora dupa ce mananci!

Omul modern traieste intr-o societate in care totul se misca intr-un ritm coplesitor. Tocmai de aceea nu e simplu sa duci o viata sanatoasa. Spre exemplu, e posibil sa nu prea ai timp sa gatesti, iar alimentele facute repede si nesanatos pot deveni rapid o ispita. Exista, din fericire, cateva trucuri care te vor ajuta sa reduci/renunti la mancarea nesatoasa, de tip junk food.

Cum sa mananci sanatos cu minimum de efort:

1. Adauga fasole alba in urmatorul smoothie. Cele doua pare ca nu se potrivesc. Nu e deloc asa! Poti completa curcubeul alimentar dintr-un smoothie folosind boabe de fasole. Acestea vor oferi organismului tau multi macronutrienti si proteine. Asadar, data viitoare cand amesteci diferite fructe, nu uita de fasolea magica!

Granitul se poate folosi atat la amenajarile exterioare, cat si la cele interioare, fiind potrivit, multumita aspectului simplu si placut, oricarui design. E un material dur, datorita compozitiei(cuart, mica, feldspat), dar si datorita procesului de prelucrare(racirea lenta a magmei).

Cum sa folosesti folosesti granitul in amenajarea casei:

Pardoseala. Granitul e excelent pentru pardoleile de baie sau chiar de sufragerie. Poti alege granit alb sau negru, un mobilier alb si cateva plante . Aspectul sufrageriei va fi unul fresh. Daca vrei o combinatie putin mai curajoasa, care sa impresioneze orice oaspete, alege granit negru pentru podea, mobilier negru si, pentru o pata de culoare, poti adauga cateva elemente galbene, albastre ori verzi.

Aerul poluat este o problema la nivel mondial. Ultimele studii arata ca acesta afecteaza 9 din 10 persoane. In aceste condtitii, fiecare trebuie sa incerce sa polueze cat mai putin atmosfera, dar si sa invete sa se fereasca de poluare, pe cat posibil.

Nu poti evita poluarea, mai ales daca locuiesti in marile orase, insa o poti reduce. Cum? Incercand sa te comporti cat mai ecologic si cautand solutii pentru ca macar in locuinta sa poti respira aer cat mai curat. Exista, din fericire, solutii in acest sens.

Cum sa protejezi locuinta de poluare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reparatiile din locuinta pot parea dificile si multe persoane apeleaza la ajutorul unor echipe de profesionisti in...
Soarecii sunt daunatori dezgustatori, care odata intrati in locuinta sunt greu de indepartat, cu capcane, otrava sau...
Centrala termica potrivita locuintei tale nu e chiar usor de ales. In mod normal, e necesar sa...
Veste buna pentru persoanele care vor sa isi modernizeze locuintele! Statul a implentat programul Casa Verde si...
Dietele ar putea deveni, in curand, de domeniul trecutului! Mai nou, expertii in fitness si nutritionistii vorbesc...
Dietele ar putea deveni, in curand, de domeniul trecutului! Mai nou, expertii in fitness si nutritionistii vorbesc...