Papricas, crap

Lista articolelor despre papricas si crap pe AflaCum.ro

Articole despre papricas si crap

Citeste cele mai noi articole despre papricas si crap publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papricas si crap, pe AflaCum.ro!

Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.

Daca va place papricasul si sunteti amatori de retete pescaresti, fie ca alegeti crap, stiuca, salau sau biban, papricasul se poate obtine dintr-un singur peste sau in amestec, la alegere.

Ingrediente:

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util: cum sa prinzi vestitul crap, pestele atat de cunoscut atat in pescuitul amator, cat si in cel sportiv. In orice categorie te-ai afla, nu uita sa respecti intotdeauna legea: pescuitul in perioada de prohibitie este interzis!

Cum sa pescuiesti crap. Tine cont de aceste sfaturi:

Alegerea locului. Daca vrei sa rpinzi crap, evident trebuie sa gaesti o apa care contine acest peste. Lacurile, baltile, iazurile speciale amenajate si raurile sunt locurile ideale. Sigur, ar fi bine sa te interesezi si cu privire la vegetatia din acea apa si la densitatea populatiei de crap din zona respectiva.

Iti place pestele, in special crapul? Daca da, azi avem o reteta minunata pentru tine! Este vorba despre crap argintiu marinat. Ia o foaie si un pix si noteaza. Reteta asta merita toata atentia ta.

Crap argintiu marinat. Ingrediente:

- un crap argintiu. Noi am stabilit o reteta pentru un crap marisor, de circa 4 kilograme;

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la crap, insa nu iti dai seama de unde sa incepi? Te ajutam cu acest articol-ghid pentru incepatori. Nu e usor, dar nici atat de dificil pe cat poate parea!

Pescuitul la crap - ghid pentru incepatori:

1. Locul potrivit. Dupa ce te-ai inarmat cu toate obiectele necesare pescuitului, trebuie sa iti alegi un loc in care sa prinzi acest peste foarte gustos. Iata ce trebuie sa stii despre locurile in care se poate pescui crapul:

Carnea de porc ramane in topul preferintelor romanilor. Sunt nenumarate retete care contin acest tip de carne, multe dedicate sarbatorilor de iarna. Nu despre una dintre acestea vom scrie astazi, ci despre o reteta care se preteaza perioadei de primavara, mai exact lunii mai. Este vorba despre papricasul de porc.

Ai nevoie de o jumatate de ora pentru a gati papricas de porc. Specialistii in bucatarie considera ca aceasta reteta este de dificultate medie.

Ingrediente:

Crapul este unul dintre cei mai folositi pesti in bucataria romaneasca! Iti prezentam 5 retete diferite in care poti gati aceste peste!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de...
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara...
Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc,...
Pentru cei care vor sa manance sanatos si nu suporta prajelile din motive de sanatate, o solutie...
O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume...
Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea...