Parjoale, parjoale varza

Lista articolelor despre parjoale si parjoale varza pe AflaCum.ro

Articole despre parjoale si parjoale varza

Citeste cele mai noi articole despre parjoale si parjoale varza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parjoale si parjoale varza, pe AflaCum.ro!

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

Iata o varianta de parjoale cu varza.

Ingrediente:

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Chiftele sau parjoale! Credeati ca aceste minunatii se fac doar in locurile pitoresti din Romania? Nu. Ele se prepara , spre exemplu, in Franta. Despre reteta pusa in practica in Hexagon, in cele ce urmeaza. Inainte de a trece la treaba, va mai spunem doar atat: chiftelele frantuzesti se fac repede si ofera un gust de neuitat!

Chiftele/parjoale frantuzesti. Ingrediente:

- 600 grame de carne tocata;

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.

Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel, la alegere sau in combinatie.

Ingrediente:

O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata.

Chiar daca reteta clasica de parjoale se face dintr-un mix de carne vita cu porc, noi va propunem parjoale din piept de gaine. Aceste chiftele mai aplatizate ca forma fac senzatie la orice masa festiva.

Ingrediente:

- pieptul de la o gaina,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- unt proaspat (cat o nuca),
- o ceapa fiarta,
- un albus,
- sare, piper,
- un varf de cutit de bicarbonat,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.