Potarnichi, frigare

Lista articolelor despre potarnichi si frigare pe AflaCum.ro

Articole despre potarnichi si frigare

Citeste cele mai noi articole despre potarnichi si frigare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre potarnichi si frigare, pe AflaCum.ro!

Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.

Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Se curata de pene in ultimul moment, se scot si intestinele.

Se trec prin flacara de spirt, se sterg cu o carpa uscata.

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de unt,
- sare.

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- o lingura de unt,
- 2 cepe mijlocii,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- sare, piper.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane.

Ingrediente:

- 2 potarnichi,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca...
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva...