Potarnichi, pui tava

Lista articolelor despre potarnichi si pui tava pe AflaCum.ro

Articole despre potarnichi si pui tava

Citeste cele mai noi articole despre potarnichi si pui tava publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre potarnichi si pui tava, pe AflaCum.ro!

Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche se adauga slanina, frunze de vita de vie si unt.

Iata cantitatile exacte pentru aproximativ 6 persoane:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- o lingura de unt,
- 2 cepe mijlocii,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- sare, piper.

Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane.

Ingrediente:

- 2 potarnichi,

O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.

Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Se curata de pene in ultimul moment, se scot si intestinele.

Se trec prin flacara de spirt, se sterg cu o carpa uscata.