Pulpa berbec, garnitura

Lista articolelor despre pulpa berbec si garnitura pe AflaCum.ro

Articole despre pulpa berbec si garnitura

Citeste cele mai noi articole despre pulpa berbec si garnitura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pulpa berbec si garnitura, pe AflaCum.ro!

Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa berbec,
- 50 g slanina,
- o capatana de usturoi,
- o lingura de untura,
- sare.

Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste in mod traditional cu carne sau tocanita de legume, insa poate fi consumat si ca atare sau ca garnitura pentru o serie de alte preparate.

Iata cum se prepara cuscusul:

Ingrediente:

- 500-750 ml de apa

Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu.

Ingredientele principale sunt patrunjelul si bulgurul (o varietate de grau fiert si uscat), pe care il puteti gasi in magazinele cu produse Bio sau in supermarketuri.

Aceasta salata se potriveste de minune cu hummus, pe sandwichuri cu lipie sau ca si garnitura pentru carne si se prepara dupa cum urmeaza:  

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa,

Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume.

Ingrediente:

- O stiuca de 1 kg,

-  felie de paine,

Friptura inabusita cere mai  mult timp ca sa se friga decat friptura la tava.

Pentru carnea de berbec inabusita este necesar sa se foloseasca pulpa de la un berbec tanar.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa